logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Met de camper op golfvakantie in Canada


 Camperreisorganisatie Travelhome introduceert een golfarrangement dat afwijkt van het geijkte patroon.

Camperreisorganisatie Travelhome introduceert een golfarrangement dat afwijkt van het geijkte patroon. Verblijven golfliefhebbers tijdens hun vakantie over het algemeen in een hotel naast of in de nabijheid van een golfbaan, bij Travelhome dient de camper als uitvalsbasis. De camperreis touroperator heeft een verrassende golfpakketreis samengesteld in Canada.In het kader van zijn 25-jarig jubileum kunnen golfliefhebbers een 15-daagse camperreis naar West Canada boeken waarbij men maar liefst op zes verschillende banen speelt. Men reist per camper niet alleen langs toeristische hoogtepunten en leuke steden in British Columbia en Alberta, tevens brengt men zes dagen door op even zoveel topbanen waaronder de Silvertip golfbaan bij Banff en de Nicklaus North golfbaan bij Whistler. De reis begint in Calgary en gaat via Banff, Vernon, Kelowna, Whistler, Victoria naar eindbestemming Vancouver. Men kan kiezen uit een camper voor 2, 3 of 4 personen.

Camperreis met een swing

‘Uiteraard worden er al golfrondreizen aangeboden maar die zijn op basis van een auto en hotels. Toeren in een camper met overnachting op campings is juist voor een clubje vrienden of bijvoorbeeld twee echtparen erg geschikt,’ stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel.
Na een rustdag in het toeristische plaatsje Banff is de eerste speeldag op de Silvertip Golf Course in Canmore, ontworpen door de Canadese architect Les Furber. Op Golfreiswijzer wordt deze golfbaan hoog gewaardeerd. Dan vervolgt een rit door 4 nationale parken en op dag 5 een speeldag op de Predator Ridge golfbaan nabij Vernon - mooi gelegen tussen Okanagan Lake, Swan Lake en Kalamalka Lake. Tevens zijn er in de omgeving veel wijngaarden, waar dagelijks wijnproeverijen worden georganiseerd.
Een volgend hoogtepunt is de stad Whistler waar men 3 dagen verblijft en achtereenvolgens speelt op een van mooiste golfbanen op het Noord Amerikaanse continent - de Nicklaus North golfbaan - en de Whistler Club.

Mooiste golfbaan in Canada

Een volgend hoogtepunt is de stad Whistler waar men 3 dagen verblijft en achtereenvolgens speelt op een van mooiste golfbanen op het Noord Amerikaanse continent - de Nicklaus North golfbaan - en de Whistler Club.
Vervolgens wordt de stad Victoria op Vancouver Island verkend. Ongeveer twintig minuten rijden van Victoria ligt de Olympic View Golf Course met uitzicht op de Olympic Mountains. De laatste twee dagen worden doorgebracht in Vancouver, onlangs weer door het Britse tijdschrift The Economist als meest leefbare stad wereld uitgeroepen.

De prijs voor deze camper golfvakantie is vanaf € 2219,- pp.
Vlucht, eerste hotelovernachting, camper en campingovernachtingen onderweg alsmede 6 greenfees en golfkar zijn onder meer inbegrepen. Er zijn tussen mei en september 14 vertrekdata. Nadere informatie over route, programma, prijzen en vertrekdata vindt men op www.travelhome.nl

Heeft u zelf als eens de golfbanen in Canada gespeeld, laat dan een review achter op onze website. Ga naar onze website voor Alberta en Brits Columbia en zoek daar de baan die u gespeeld heeft.
Als u dat voor 15 mei doet en u schrijft u in voor onze nieuwsbrief, dingt u mee naar een rondje op The Dutch dat wij verloten. Kijk op onze nieuwspagina win een rondje op The Dutch.

16-03-2011