logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe Sandton Hotels


De Nederlandse hotelgroep Sandton Hotels breidt nog steeds uit. In BelgiŽ zijn vier hotels aan de groep toegevoegd en in Duitsland een. De Sandton in Kortrijk en Maasmechelen zijn ook interessant voor de golfers. In de buurt van deze hotels liggen meerdere golfbanen die de hotels zeer aantrekkelijk maken voor een weekend golfen.


In BelgiŽ voert Sandton Hotels sinds 21 januari 2009 het management over een designhotel in Kortrijk en staan twee projecten op stapel in en nabij Nationaal Park Hoge Kempen. In 2010 opent tevens een Sandton Pillows Hotel in Brussel. Dat zal gevestigd worden op het Rouppeplein, naast het bekende restaurant Comme chez Soi.

Sandton d-hotel Kortrijk

Sandton d-hotel Kortrijk


In dť designstad Kortrijk voert Sandton Hotels het management over het gloednieuwe d-hotel. Een designhotel van bijzondere allure, gelegen op een 1.2 hectare groot terrein met beschermde monumenten. Het tijdloze strakke nieuwbouwcomplex met veel glas, staal en beton is geÔntegreerd in het historisch erfgoed - een windmolen en hoeve. Het hotel heeft 34 designkamers en 11 suites. Het hotel beschikt over een state of the art wellness centrum en een loungebar.
In de buurt van het Sandton d-hotel Kortrijk liggen diverse golfbanen zowel in BelgiŽ, als ook vlak over de grens in Frankrijk. Het betreft de golfbanen Waregem Golf Club, Oudenaarde Golf & Country Club en Bondues-Blanc Golf.
Het hotel is daarmee een interessant uitvalsbasis voor een bezoek aan de verschillende banen.

Sandton Ch‚teau Maasmechelen


Een andere interessant hotel dat medio 2009 wordt geopend is het vijfsterren De Luxe Sandton Ch‚teau Maasmechelen, het eerste hotel in Maasmechelen, aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Centraal gelegen in het hart van deze toeristische regio en op een half uurtje rijden van Maastricht, Luik en Hasselt. Het hotel beschikt over 44 sfeervol ingerichte designkamers, een overdekt zwembad, vergaderzalen, lounge en bistro. De hotelaccommodatie is een welkome aanwinst voor het naastgelegen chique Outletdorp Maasmechelen Village, dat jaarlijks met meer dan 2.5 miljoen bezoekers een enorme publiekstrekker in de Euregio is. Vanuit Maasmechelen zijn legio golfbanen te bezoeken. Bijvoorbeeld Meerssen Golfclub, Golfclub Het Rijk van Margraten en Golfbaan Echt-Susteren. De shoppers kunnen dus hun uitje combineren met een rondje op de golfbaan,

Meer informatie over Sandton Hotels is te vinden op www.sandton.eu

06-02-2009