logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Leuke golfaanbiedingen dichtbij


Voor wie de komende maanden er even tussenuit wil, biedt 3D Golfvakanties leuke arrangementen aan. De aanbiedingen richten zich op golfers die dichtbij een aangename golfvakantie willen hebben. De snelle beslisser krijgt, als hij voor 17 juni boekt, als extra nog een fles frisse witte wijn op uw kamer cadeau.

Een van de arrangementen die 3D aanbiedt betreft een verblijf en golfen op Henri Chapelle. Het hotel en de golfbaan liggen in de driehoek Maastricht, Aken en Luik in een mooi glooiend landschap met afwisselende groene weiden en bossen.

Golf & Country Club Henri Chapelle in BelgiŽ

Oude boerenhoeve

Henri Chapelle is een kleinschalige hotel, in een oude boerenhoeve direct aan de banen van Golf en Country Club Henri Chapelle.
Het hotel heeft keurige kamers met telefoon, minibar, internet aansluiting en badkamer met bad/douche en toilet. Verdere hotelfaciliteiten als bar, restaurant en terras vindt u in het clubhuis, een sfeervol gerestaureerde boerderij met heerlijk terras met mooi uitzicht over de omgeving. Tegen een toeslag zijn ook luxere kamers ( iets ruimer en aparte douche en jacuzzi ipv bad ) beschikbaar of een suite die zeer ruim is met een heerlijke badkamer met jacuzzi.

Tijdens een verblijf op Henri Chapelle hoeft u niet ver weg voor een culinaire verrassing want het clubhuis biedt voldoende mogelijkheden. In een sfeervolle ambiance kunt u in stijl dineren of genieten in het brasserie deel; beiden de moeite waard met een uitmuntende keuken en service en de auto blijft staan! Op 10 minuten rijden treft u in Eupen een veelzijdig aanbod van restaurants.

Les Viviers

Henri Chapelle heeft 2 prachtige banen direct aan en om het hotel. Les Viviers is een mooie parcours en telt 18 holes. Door de heuvelachtige omgeving, gelden de fairways als een behoorlijke uitdaging voor de golfspelers. De moeilijkheid van de baan wordt er niet minder op, want de speler wordt nogal afgeleid door de schitterende vergezichten over het heuvellandschap. Les Viviers betekent visvijvers. Voor de goede verstaander is het gelijk duidelijk dat de golfer de confrontatie met waterhindernissen aanmoet. Het parcours dankt zijn naam aan het grote aantal vijvers en wellen dat de vallei rijk is, waarmee ook direct de heuvelachtige structuur verklaard wordt van dit technisch en fysiek zware parcours, dat echter wel geliefd is bij veel golfers.

Tweede 18 holes golfbaan

Le Charlemagne, de andere 18 holes baan van Henri Chapelle is een mooi, heuvelachtig parcours en bijzonder geschikt voor de golfer met een wat hogere handicap. Dat neemt overigens niet weg dat de geoefende golfer er geen uitdaging meer vindt.
Tot slot is er nog de 9 holes baan La Chapelle. Deze baan is bijzonder geschikt voor de beginners of voor een als eerste kennismaking met een golfparcours. Dus ook leuk als u samen met een niet-golfer van het arrangement gebruik wilt maken.
De kosten van het arrangement bij 3D Golfvakanties is vanaf Ä 199 per persoon en Inclusief 2 nachten obv logies & ontbijt en 2 greenfees

Andere arrangementen die 3D aanbiedt zijn 3 nachten logies & ontbijt en 3 greenfees op het Franse Chateau de Chailly voor een vanafprijs van Ä 339 per persoon. Dit prachtige middeleeuwse kasteel is omgetoverd in een plezierige Renaissance stijl hotel. Prachtig gelegen aan een leuke, afwisselende baan 18 holes baan.
Ook is er een arrangement te boeken naar het bij Nederlanders populaire Duitse Hampshire Golfhotel Ahaus, vlak over de grens bij Enschede. Hampshire Golfhotel Ahaus, ligt aan een 27 holes golfbaan. Vanuit het hotel loopt u makkelijk binnendoor naar het gezellige clubhuis "Fairway" met een mooi terras. Het is een genot om hier na een rondje golf te genieten van een koel glas wijn of koud biertje.
Voor 2 nachten, 1 x 3 gangen diner, 2 x lunchpakket, en 2 greenfees betaalt u een vanafprijs van Ä 249,- per persoon.

Meer informatie op: www.3dgolfvakanties.nl

09-06-2011