logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Arkefly dagelijks naar Curaçao


ArkeFly vliegt met ingang van het winterseizoen 2008/2009 dagelijks rechtstreeks naar Curaçao. Nu is dat nog zes keer. De extra vlucht wordt uitgevoerd in combinatie met Bonaire, waardoor Bonaire dan twee keer per week aangeboden wordt. Met deze extra vlucht naar Curaçao en Bonaire komt ArkeFly tegemoet aan de toenemende vraag naar betaalbare vakantiereizen naar de Nederlandse Antillen. Ook golfbestemming van Aruba wordt door Arkefly aangevlogen.

De populariteit van de Nederlandse Antillen is de afgelopen drie jaren sterk gestegen. Ook onder golfers. Hoewel Curaçao maar een volledige 18-holes golfbaan heeft, is deze baan wel populair bij de Nederlandse golfers. Aruba heeft de 18-holes baan Tierra del Sol en de 9-holes baan Divi The Links. Beide golfbanen worden meer en meer ontdekt door de Nederlanders.
De populariteit van de Antillen heeft wellicht ook rechtstreeks te maken met het feit dat ArkeFly haar vliegfrequentie de afgelopen drie jaar behoorlijk heeft opgeschroefd.

Gunstige dollarkoers


De gunstige dollarkoers speelt overigens ook een belangrijke rol bij de keuze van de reiziger voor een vakantie naar de Antillen. De gunstige koers heeft er voor gezorgd dat de vluchten en de hotels door reisorganisaties tegen een aantrekkelijke prijs zijn ingekocht. De Nederlandse vakantieganger profiteert daarbij van de gunstige dollarkoers bij zijn uitgaven ter plekke; voor shoppen, maaltijden en drankjes. Een eiland als Aruba, waar men zich veelal richt op de Amrikaanse toerist en de gangbare munteenheid de dollar is, is voor Nederlandse vakantiegangers erg aantrekkelijk om te gaan shoppen.

Golftas gratis mee


Voor golfers is het vliegen met Arkefly zeer gunstig. Het meenemen van een golftas is namelijk gratis bij deze luchtvaartmaatschappij. dat scheelt al gauw € 80 per retour. KLM rekent namelijk voor intercontinentale vluchten € 40 per enkele reis voor het meenemen van een golftas.
Meer informatie over de kosten van het meenemen van een golftas vindt u op onze website

Meer informatie op www.arkefly.nl

09-05-2008