logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Caribbean4u


www.caribbean4u.nl heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe site is interactief en heeft veel nieuwe en moderne functies. Voor vakantiegangers aan het Caribische gebied (en dus ook golfers die het gebied bezoeken) is de website een prima oriëntatiepunt over de diverse bestemmingen in het gebied.Golfers die op golfreiswijzer.nl hun golfbanen in het Caribische gebied hebben uitgezocht, kunnen op de vernieuwde website van www.caribbean4u.nl een schat aan aanvullende informatie vinden over alle bestemmingen die tot de Caribbean behoren. Het gaat dan vooral over informatie buiten het golfen om.

Eenvoudig boeken


In totaal worden 35 bestemmingen in kaart gebracht. Naast actuele informatie over en vanuit de Caribbean, vindt de bezoekers onder het kopje ‘bestemmingen’ een interactieve kaart van het gebied. De kaart is een handig basisinstrument bij het vinden van de gewenste bestemming.
Per bestemming wordt ingegaan op de bestemming zelf. Ook is er informatie te vinden over (bijna) alle hotels in het gebied, het lokale weer, evenementen, reistips en natuurlijk de laatste aanbiedingen! Wanneer de bestemming eenmaal gekozen is, is boeken eenvoudig. Via de button ‘Vind een Caribbean Specialist’, surft de bezoeker gemakkelijk naar de gewenste organisatie om de reis te boeken.

Kijk op www.caribbean4u.nl

De golfbanen in de Caribbean vindt u op: golfreiswijzer.nl


19-12-2008