logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Winnaar Aruba Pro-Am bekend


Elk jaar wordt in augustus op Aruba de Aruba International Pro Am Tournament gespeeld. In de maanden daarvoor worden in Nederland selectiewedstrijden voor dit evenement gehouden. In een finalewedstrijd wordt berpaald wie de beste vier spelers zijn. Zij mogen in augustus afreizen naar Aruba om aan de Pro-Am mee te doen. Afgelopen zaterdag werd de finale voor de editie van 2009 gespeeld.

De winnaars vasn de Aruba Internationa Pro Am tournament samen met Suzanne Rozema (BurgGolf Purmerend) en Jaap Ellis (Aruba Tourism Authority). De Aruba BurgGolf Finale werd voorde vierde keer gespeeld. Dit jaar in Purmerend. De finalisten streden om kwalificatie van het Nederlandse team voor het Pro Am Tournament op Aruba. De gelukkige winnaars zijn W. Cheng, K. van Rinsum, H. Smeeman en A. Arends.
De winnaars van de finalewedstrijd op Purmerend mogen dus deelnemen aan het Aruba International Pro Am Tournament van 20 tot 24 augustus.


De voorronden, de Aruba BurgGolf Tournament wedstrijden, zijn door het hele land gespeeld van 14 maart tot 1 juni, op de BurgGolf banen Gendersteijn, Haverleij, Emmen, Zoetermeer, Wijchen, St. Nicolaasga en Purmerend. Het Tournament was toegankelijk voor zowel clubleden als LoyalTee leden en er werd gespeeld met een maximale handicap van 24. Per wedstrijd gingen de beste vier spelers door naar de finale.
Jaap Ellis van het Arubaanse Verkeersbureau meldt dat hij tevreden is over het verloop van het toernooi.

Golfers die niet in de prijzen vielen en toch aan het toernooi op Aruba willen meedoen, kunnen met ABC Travel met de vier winnaars meereizen. ABC Travel is de officiële touroperator voor dit toernooi.

Voor meer informatie:

02-07-2009