logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Camper en Caravan Golf Open gehouden


Van maandag 23 mei tot en met woensdag 25 mei wordt de Camper en Caravan Golf Open gehouden. Het is de vierde keer dat dit evenement wordt georganiseerd waarbij de golfers met caravan of camper verblijven op de Luxeburgse camping Kohnenhof en spelen op de golfbanen Bitburg en Clervaux.

Kampeerders worden steeds actiever. Alleen maar voor je caravan of camper onder de luifel zitten is er niet meer bij. Wandelen of fietsen en genieten van de natuur maakt het kamperen extra aantrekkelijk. Wat ook helemaal in is, is de combinatie van golfen en kamperen. Geen dure hotels maar gewoon vanaf de camping naar de golfbaan. De fraai gelegen camping Kohnenhof aan de rivier de Our in Luxemburg speelt geheel in op deze trend, hier is golfen gemeengoed. In de directe omgeving liggen vijf golfbanen in Luxemburg en Duitsland. ’s-Avonds kan je op de camping genieten van een drankje op het terras of van een werkelijk uniek diner in het restaurant.

Beginners

Wil je leren golfen dan zijn er in Luxemburg op de camping Kohnenhof speciale golfweken. Je kan zelfs werken aan je golfvaardigheidsbewijs, je GVB. Heb je nog geen eigen materiaal dan is dat geen probleem, het wordt voor je geregeld.
Voor gevorderde spelers zijn er ook speciale aanbiedingen waarbij je op verschillende banen speelt in de directe omgeving.

Het vierde Camper en Caravan Golf Open

Een hoogtepunt is zeker het Golf Open, speciaal voor gebruikers van een caravan of camper. Het evenement, vier jaar geleden gestart met dertien golfers, had vorig jaar al meer dan dertig deelnemers. Voor dit jaar zijn inmiddels al de eerste aanmeldingen binnen en de verwachting is dat het wel eens druk kan worden
.

Programma Golf Open

Maandag 23 mei aankomst deelnemers.
Dinsdag 24 mei oefendag op een van de banen in de omgeving (Bitburg in Duitsland of het Luxemburgse Clerveaux). ‘s Avonds diner in de Auberge Kohnenhof.
Woensdag 25 mei wedstrijddag, ‘avonds diner en prijsuitreiking.
De kosten voor dit golfarrangement zijn € 199,- per persoon.
Bij de prijs zijn de 2 diners inclusief drank, de 2 greenfees evenals de 3 overnachtingen op de camping inbegrepen. Extra overnachtingen bedragen € 15,- per dag voor 2 personen.
De wedstrijd staat open voor alle handicappers.
Niet golfers die meereizen kunnen op verzoek deelnemen aan een speciaal georganiseerde golfclinic

De organisatie is in handen van de eigenaar van de camping, Casper Schönenberg en zijn vrouw Christien samen met de Nederlander Leo Lochtenbergh.
Informatie is te vinden op de website www.campingKohnenhof.lu

Op deze website kunt u tevens de foto’s bewonderen van de camping, de activiteiten en de golfwedstrijd van vorig jaar.


Inschrijven

Aanmelding en reserveren voor het Golf Open via e-mail of telefoon.
Adres:
Camping Kohnenhof,
Maison 1,
L-9838 Obereisenbach
Luxembourg
Tel. 00352-929464 (men kan gewoon Nederlands spreken)
Fax. 00352-929690
E-mail: kohnenhof@pt.lu
Website: www.campingKohnenhof.lu
Informatie in Nederland
Leo Lochtenbergh
telefoon: 0705112721
e-mail: leolochtenbergh@ziggo.nl

04-04-2011