logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Mission Hills: in vijf dagen op vijf continenten golfen


Golfers zijn reislustige types, maar waarom de hele wereld overvliegen als je op Mission Hills missionhillschina.com in het zuiden van China in vijf dagen op vijf continenten kunt spelen.

Deze onwaarschijnlijke deal vraagt om enige uitleg. Mission Hills is de grootste golfclub ter wereld met maar liefst twaalf golfbanen. Zij bieden een speciale vijf dagen, vier nachtenarrangement aan op vijf banen van wereldberoemde ontwerpers uit Europa, Afrika, AziŽ, OceaniŽ en AustraliŽ.
Golfers zijn reislustige types, maar waarom de hele wereld overvliegen als je op Mission Hills [[link|http://missionhillschina.com|missionhillschina.com|nieuw]] in het zuiden van China in vijf dagen op vijf continenten kunt spelen.

Legendes

De eerst ronde zal worden gespeeld op de door de Europese Ryder-Cup legende Jose-Maria Olazabal ontworpen baan. Op deze, tot best Championship course in Asia-Pacific verkozen golfbaan met maar liefst 168 (!) bunkers, werden van 2007 tot 2011 vier World Cups en in 2012 het WGC-HSBC Champions gespeeld.
De volgende en daarop volgende dag staan twee banen op het programma, die door twee andere golflegendes zijn ontworpen. Ernie Els en Vijay Singh.
Op de vierde dag is de zeer gewaardeerde baan, ontworpen door Jumbo Osaki, een van de pioniers van het Aziatische golf, aan de beurt. Deze Japanse golflegende, die in 2010 is opgenomen in de World Golf Hall of Fame, dankt zijn bijnaam aan zijn hoge en lange slagen vanaf de tee.
Last but not least wordt deze unieke 'golfreis' afgesloten met een ronde op de door Greg Norman (bijnaam Great White Shark) ontworpen baan, die misschien wel de moeilijkste van alle vijf is en een reputatie heeft opgebouwd van een van de meest uitdagende banen van AziŽ.

Mission Hills Dongguan

Vijf banen op vijf continenten spelen zonder te hoeven reizen. U verblijft namelijk vier nachten in een Grande Deluxe Mountain View kamer in Mission Hills Dongguan, het beste golfresort van Asia-Pacific. Heerlijk relaxen kan in de luxueuze Forest Springs Spa, de grootste in AziŽ.
Het 'Five Continents at Mission Hills' arrangement wordt tot en met 31 maart 2018 aangeboden. Het omvat vijf rondes golf op werkdagen en vier overnachtingen inclusief ontbijt.

Kosten voor deze ĎWereldreisí zijn 6999 Chine Yuan (RMB). Dat komt neer op ongeveer 950 euro. Dit is exclusief vlucht en transport.

Voor boekingen en verdere informatie: e-mail naar szbooking@missionhillschina.com of bel +86 755 2801 1722

16-05-2017