logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Win reis naar Curaçao op KLM Open


Tijdens het KLM Open is het mogelijk om een luxe golfreis naar Curaçao te winnen. Het Curacao Toeristen Bureau Europa (CTBE) en Santa Barbara Plantation bieden deze prijs gezamenlijk aan. Degene die tijdens het KLM Open zijn visitekaartje achterlaat, maakt bij een verloting kans de luxe reis te winnen.

De prijs omvat twee tickets met KLM naar Curaçao en een verblijf van 5 dagen in het onlangs geopende Hyatt Regency Curacao Golf Resort, Spa and Marina. Op de eveneens gloednieuwe Old Quarry Golf Course, ontworpen door de bekende ontwerper Pete Dye, wordt de winnende golfer twee rondes golf aangeboden. Verder bestaat de prijs uit een rondvaart over het Spaanse Water, een eiland tour en een stadswandeling.

KLM Open wordt van 9 t/m 12 september gehouden op de Hiulversumsche Golfclub. Informatie over het toernooi is te vinden op: www.klmopen.nl.

05-09-2010