logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Martinez, Adriaans, Torres en team Blue Bay I winnen Pro-Am


Foto 2:	 Nummer 2 en 1 van het Professional toernooi. V.l.n.r. Ralph Miller (NED) 	 en Miguel Martinez (VEN).

Meer dan 200 toeschouwers woonden de finale bij van de jubileum editie van het Blue Bay Curacao Invitational Pro-Am Golf Tournament. Vertegenwoordigers van de Platinum sponsoren KLM, Deloitte, VIP.com, Tiangle, CTB, Insel Air en Avianca Taca zagen de toeschouwers zichtbaar genieten van de finale van het grootste golftoernooi van Curacao.


De winnaar van het professional toernooi, Miguel Martinez (VEN), maakte op de laatste hole de winnende put voor een nieuw baan record op Blue Bay van 65 slagen (-7). Achteraf vertelde Martinez: “Ik had vanmorgen nooit gedacht nog een kans te maken op de titel. Na 9 holes stond ik echter al 5 slagen onder de baan en wist toen dat nog alles mogelijk was. Een heerlijk gevoel om mijn tweede titel op Curacao te pakken en ik kan niet wachten om volgend jaar mijn titel te komen verdedigen”

Toernooi directeuren Rogier van der Meer en Daan Vos kijken terug op een zeer geslaagd toernooi voor de sponsoren, amateurs en professionals. “We zullen de komende maanden hard gaan werken om ook de zesde editie te laten groeien en waar mogelijk te verbeteren. Een van de grote wensen is om alle golfbanen van Curacao te betrekken bij dit Professional-Amateur toernooi.”

In het strokeplay amateur kampioenschap wonnen dit jaar respectievelijk Rick Adriaans en Maria Victoria ‘Titi’ Torres. Mooie winnaars voor een toernooi als deze aangezien Rick Adriaans zijn titel van vorig jaar succesvol verdedigde en Maria Victoria Torres pas 15 jaren jong is. Titi Torres: “Als nieuwe ambassadeur van Blue Bay Golf is dit een juiste steun in de rug om door te gaan met hard trainen en verder te kijken om de golf sport op Curacao onder de jongeren te promoten.”

Bij het team event wist het Blue Bay I team dit jaar de grote Cup te winnen. Sepp Koster, Richard Koster, Jerry Semper en professional Michael Tobiassen (USA) wisten op de slotdag van het toernooi van een 4e naar de eerste plek te klimmen. Jerry Semper: “Vooral rond de greens van Blue Bay waren wij genadeloos. We speelden als een team en konden samen met onze professional op de juiste momenten toeslaan. De binnenkomst op de laatste hole was de slagroom op de taart.”

29-03-2011