logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Airberlin vliegt vanaf november ook naar Curaçao


Vanaf 15 november 2011 vertrekt eens per week een vlucht vanaf de dicht bij de grens gelegen luchthaven Düsseldorf naar Curaçao, het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en sinds de komst van de nieuwe golfbaan The Old Quarry ook een aantrekkelijke bestemming voor golfers. Als enige aanbieder uit Duitsland vliegt de Duitse lowcost airline de route non-stop.

Airberlin voert de vlucht naar Curaçao uit met een Airbus A330-200. Het vliegtuig, met 279 zitplaatsen in de economy en 24 zitplaatsen in de businessclass vertrekt iedere dinsdag om 13:30 uur en komt na een vluchtduur van 10:35 uur aan op Curaçao. Bij de terugvlucht is de landing in Düsseldorf ’s woensdags om 12:35 uur. Passagiers uit Nederland en België kunnen bij de heen- en terugvlucht comfortabel aan het begin van de middag naar en van de luchthaven reizen.

Retourtickets voor Curaçao kosten vanaf € 760 (€ 379,99 per enkele reis) inclusief belastingen, toeslagen, service en topbonus miles via internet te boeken.

Airberlin brengt sinds ruim een jaar wel extra kosten voor het vervoeren van de golftas in rekening. Informatie daarover is te vinden op: Golfreiswijzer.nl

Informatie over airberlin: airberlin.com

30-06-2011