Golfreisnieuws nr. 7, 14 september 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand (in de zomermaanden een keer per maand). Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave o.a. aandacht voor het opkomende golfparadijs Trinidad en Tobago en de bouw van een nieuwe golfbaan in Hongarije. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Nieuwste hotspot voor golfenthousiasten

Het Caribisch gebied geldt als een golfparadijs. Ook Trinidad & Tobago, twee eilanden nabij de kust van Venezuela, hebben zich inmiddels tot een ware hotspot voor golfenthousiasten ontwikkeld. De twee eilanden beschikken over zeven golfbanen. Zowel negen, als achttien holes banen, bieden golfers fraai weer, gastvrije clubhuizen, goed onderhouden greens en vanaf de brede fairways schitterende vergezichten op suikerrietplantages en de Caribische Zee.

Lees verder

Inschrijving KLM Aruba Open loopt storm

Aruba heeft als slogan One Happy Island. Van 4 tot 11 november kan die slogan, net als vorig jaar, veranderd worden in One Happy Golf Island. Dan vindt namelijk op dit Caribische eiland het amateur toernooi KLM Aruba Open plaats. Het toernooi is zo populair dat de inschrijving van de tweede editie van het toernooi al bijna vol zit.

Lees verder

Bouw nieuwe golfbaan Hongarije

In de omgeving van het Hongaarse Balatonudvari en Örvényes (noord- Balaton) is gestart met de aanleg van een 18-holes golfbaan. De opening van deze Royal Balaton Golf & Yacht Club wordt de volgende zomer verwacht. De volgende stap daarna zal zijn de constructie van een hotel. Investeerders zouden met de reisbranche willen samenwerken, vooral met lokale hotels.

Lees verder

Nieuw bij Corendon Golf: Egypte en Kreta

Corendon Golf lanceerde tijdens de KLM Dutch Open haar nieuwe golfbrochure. In deze zesde editie biedt de touroperator voor het eerst nieuwe golfbestemmingen aan; Egypte en Kreta. Tijdens het KLM Dutch Open kunnen deze reizen ter plekke zelfs geboekt worden.

Lees verder

Laatste nieuws op de website

Swingles met je GSM Nokia komt in september met een speciale golf edition van de Nokia N93 . Het toestel is een multimedia GSM met een camera van 3,2 megapixel. Op de GSM is Pro Session Golf software voorgeinstalleerd en daarmee kunt u uw golfvaardigheid verbeteren.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: TNT tourism, Nokia, Corendon, Microsoft, Verkeersbureau Aruba, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers