Golfreisnieuws nr 80, 16 juni 2009

In dit nummer aandacht voor:
Spectaculaire aanbiedingen bij Pin High
Golf en cultuur in Brussel
FootGolf nu ook in Nederland
Golftoernooi voor toeristen op Curacao
Overig nieuws op Golfreiswijzer

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Spectaculaire aanbiedingen bij Pin High

Op maandag 22 juni luidt Pin High Golftravel om exact 10:00 uur de tweede editie van de Crazy Days in. Zolang de voorraad strekt stunt Pin High een week lang met spectaculaire reisaanbiedingen via www.pinhigh.nl. Diverse bestemmingen zijn tijdens deze tweede editie van de Crazy Days zeer scherp geprijsd, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot honderden euroís.

Lees verder

Golf en cultuur in Brussel

Golfen in combinatie met een citytrip is al langer populair. Brussel is bij uitstek geschikt voor zoín combinatiereis. Zeker nu in die stad het nieuwe Magritte Museum is geopend. Een bezoek aan de Belgische hoofdstad en de wondere wereld van de surrealist Magritte, is daarnaast uitstekend te combineren met een bezoek aan een of meerdere golfbanen in de buurt van Brussel. Golfen en een cultureel uitstapje laten zich prima verstaan.

Lees verder

FootGolf nu ook in Nederland

Op 6 september 2009 organiseert de Nederlandse FootGolf Bond het eerste Nederlands Kampioenschap FootGolf. De sport is een combinatie van voetbal en golf en wordt gespeeld op officiŽle golfbanen met holes met een diameter van 53 centimeter. Aan het NK FootGolf dat op golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen' gehouden wordt, nemen veel bekende Nederlandse voetballers deel.

Lees verder

Golftoernooi voor toeristen op Curacao

Op zaterdag 25 juli 2009 wordt de zevende editie van het MCB Platinum Card Curacao Tourist Open gehouden op de golfbaan van Blue Bay Golf & Beach Resort. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 2006 en wordt tweemaal per jaar gehouden. Ieder jaar zijn de laatste zaterdagen van juli en december de vaste toernooi dagen. Tijdens dit eendaags evenement nemen 25 teams, in totaal 100 spelers, deel aan dit toernooi. Deze teams bestaan uit golfers van het eiland en toeristen. Natuurlijk krijgt het winnende team eeuwige roem en wint zij de cup met de grote oren.

Lees verder

Overig nieuws op Golfreiswijzer

Stormachtige groei ANWB Golf. LoyalTee Club grootste virtuele golfclub van Nederland. BurgGolf Middelburg officieel geopend op 27 juni. Golf Inside Utrecht failliet. Corendon Golf directeur onderscheiden door Turks Verkeersbureau.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik, Dolores Thijs
Fotografie en illustraties: PinHigh, Magritte Museum, Royal waterloo, 7Fontaines, NFGA.nl Diego vd Meer, ANWB, Burggolf, Golf Insidei, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers