Golfreisnieuws nr 81, 25 juni 2009

In dit nummer aandacht voor:
Goed golfidee verdient Nederlandse navolging
Crazy Days PinHigh groot succes
Arctic Open Golf IJsland
Leuke Franse logeeradressen onder de € 50


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Goed golfidee verdient Nederlandse navolging

Bent u dat gezeul met uw golftas op vliegvakantie ook zo zat. In Engeland is een bedrijf, GolfClubsXpress die het vervoer van de golftas regelt.

Lees verder

Crazy Days PinHigh groot succes

Sinds afgelopen maandag stunt PinHigh, onder de titel Crazy Days, met spectaculaire reisaanbiedingen. De golftouroperator meldt dat via de website www.pinhigh.nl een absoluut record aan boekingen is gerealiseerd. De actie loopt nog tot zondag 28 juni 2009. Het is de tweede keer dat PinHigh de actie Crazy Days houdt. De reisaanbiedingen van deze golftouroperato zijn deze week zeer scherp geprijsd, kortingen lopen op tot honderden euro’s.

Lees verder

Arctic Open Golf IJsland

Golf op IJsland is een van de snelstgroeiende sporten van het land. Het land is ongeveer drie keer zo groot als Nederland en heeft vijftien 18-holes banen en vijftig 9-holes banen.

Lees verder

Leuke Franse logeeradressen onder de € 50

Uitgeverij Spalder heeft weer een nieuwe gids uitgegeven. Nu zijn leuke logeeradressen in Frankrijk onder de 50 euro verzameld. De gids is, zoals we van de uitgeverij gewend zijn, handzaam en overzichtelijk. Voor de golfers die de komende weken richting Frankrijk willen trekken en een budgetonderkomen zoeken, is de gids een aanrader.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik, Dolores Thijs
Fotografie en illustraties: GolfbagXpress, PinHigh, Arctic Golf, Spalder, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers