Golfreisnieuws nr 82, 3 juli 2009

In dit nummer aandacht voor:
Duitsland meest populaire golfbestemming
Pin High neemt golftas gratis mee op KLM en Air France vlucht
Winnaar Aruba Pro-Am bekend
Vind je golfmaatje op Introducee.nl
Ga de strijd aan met Maarten Lafeber


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Duitsland meest populaire golfbestemming

Duitsland is de favoriete golfbestemming, zo blijkt uit een analyse van het bezoekersgedrag van consumenten op de website Golfreiswijzer.nl in de eerste helft van 2009. Frankrijk zakt hiermee naar een tweede plek in de bestemmingen top 5. België staat net als voorgaande jaren op de derde plaats.

Lees verder

Pin High neemt golftas gratis mee op KLM en Air France vlucht

We hebben er al vaak over geschreven, de onduidelijkheid over de tarieven die airlines hanteren voor het meenemen van de golftas. We hebben er zelfs een heel overzicht van gemaakt. Voor de golfers die bij PinHigh een KLM of Air France vlucht boeken is er goed nieuws. Vanaf 1 juli mogen zij naast hun gewone bagage gratis een golftas meenemen met een maximum van 20kg per golftas per persoon.

Lees verder

Winnaar Aruba Pro-Am bekend

Elk jaar wordt op augustus op Aruba de Aruba International Pro Am Tournament gespeeld. In de maanden daarvoor worden in Nederland selectiewedstrijden voor dit evenement gehouden. In een finalewedstrijd wordt berpaald wie de beste vier spelers zijn. Zij mogen in augustus afreizen naar Aruba om aan de Pro-Am mee te doen. Afgelopen zaterdag werd de finale voor de editie van 2009 gespeeld.

Lees verder

Vind je golfmaatje op Introducee.nl

Heb je geen golfmaatje? Wil je graag je golfkennissenkring uitbreiden? Of, wil graag op andere golfbanen spelen tegen een aantrekkelijk tarief? Dan is www.introducee.nl wellicht de oplossing. Via deze website kan je andere golfers en andere golfbanen leren kennen. Op 25 juli wordt zelfs de eerste IntroduceeTrofee gehouden.

Lees verder

Ga de strijd aan met Maarten Lafeber

GANT, o.a. bekend van kleding, introduceert onder de slogan ‘THINK YOU CAN BEAT ME?’ de GANT Challenge met Maarten Lafeber in de hoofdrol. Op 31 augustus mogen in totaal vijftig golfers meedoen aan dit evenement dat plaatsvindt op de Eindhovensche Golf Club. Uiteindelijk zullen drie uitverkorenen het in een rechtstreeks duel tegen de Nederlandse professional opnemen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Toon van Winden, Lia Grooters, ATA, Introducee.nl, GANT, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers