Golfreisnieuws nr 87, 25 augustus 2009

In dit nummer aandacht voor:
Golfvakantie met de Golfreizenbus
Van Dale komt met golfsportwoordenboek
Simon Dyson wint KLM Open
Ryder Cup naar Nederland in 2018

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfvakantie met de Golfreizenbus

Golfreizen.nl heeft een nieuw concept ontwikkelt om golfreizen te maken. De zogenaamde Golfreizenbus. In samenwerking met golfvakanties.nl en golfvakanties.be gaat de Golfreizenbus in 2009 drie keer rijden. Twee keer naar Frankrijk en een keer naar Spanje. Iedereen, man, vrouw, jong, oud, single of getrouwd, kan met de bus mee. Volgens Golfreizen.nl is het een geweldige kans om een golfnetwerk op te bouwen of juist om een heerlijke golfreis te maken met familie of vrienden.

Lees verder

Van Dale komt met golfsportwoordenboek

Golftermen! Een beetje golfer kent de meest belangrijke termen wel. Zoals een birdie, bogey, eagle en waarschijnlijk zelfs een albatross zal hij of zij wel kennen. Maar wat is in hemelsnaam een guttapercha, balata of surlyn? Wat weet u van fluffs, chunks, scuffs, baffs, daisy cutters en lizard killers? Waarschijnlijk niet erg veel. Vanaf 1 september kunt u bijna alle golftermen met hun omschrijving opzoeken in het nieuwe Van Dale Golfsportwoordenboek - Van afterswing tot zandbunker. Het boek is een prima informatiebron voor de golfliefhebbers.

Lees verder

Simon Dyson wint KLM Open

De Schot Simon Dyson heeft na een spannende play-off met de Ierse speler Peter Lawrie en de Zweed Peter Hedblom het KLM Open 2009 op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort gewonnen. Het is de tweede keer dat de Engelsman op de Kennemer het toernooi wint. Drie jaar geleden nam hij daar ook de beker in ontvangst. De Nederlanders wisten niet te imponeren. Robert Jan Derksen eindigt als gedeeld 47ste en Guido van der Valk komt op een gedeelde 55ste plaats terecht.

Lees verder

Ryder Cup naar Nederland in 2018

Nederland gaat meedoen om de Ryder Cup in 2018 naar ons land te halen. Het ambitieuze plan werd tijdens het KLM Open nader toegelicht. Het is de bedoeling dat eind april 2010 Nederland een zogenaamd bidbook indient. Volgens de organisatie past dit bid in het plaatje van een ambitieus land.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Van Dale, Golfreizen.nl, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters, Stichting The Dutch 2018
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers