Golfreisnieuws nr 88, 7 september 2009

In dit nummer aandacht voor:
Turkish Delight, golfbanen in Turkije
Pin High Golftravel zamelt recordbedrag in
Golfers kunnen nu ook in IstriŽ terecht
Speel je eigen Ryder Cup

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Turkish Delight, golfbanen in Turkije

Het is een wonder hoe Turkije in een korte tijd zoín goede positie heeft verworven als golfbestemming. Het is vooral de kwaliteit van de nieuwe golfbanen die verbaast. Het betreft banen die o.a. ontworpen zijn door niemand minder dat Nick Faldo en Colin Montgomerie.

Lees verder

Pin High Golftravel zamelt recordbedrag in

Tijdens het KLM Open 2009 heeft Pin High Golftravel een recordbedrag van Ä 3.224 ingezameld voor de Robert Kalkman Foundation, een organisatie die fun golfclinics voor ernstig zieke kinderen verzorgt. Robert Kalkman nam op zondag zelf de cheque in ontvangst.

Lees verder

Speel je eigen Ryder Cup

In oktober is het nog precies ťťn jaar te gaan voordat de Ryder Cup 2010 in Wales gespeeld zal worden. Om fans van dit speciale toernooi ter wille te zijn organiseert Celtic Manor, de golfbaan waar de Ryder Cup gehouden gaat worden, een Ďone year to go packageí.

Lees verder

Golfers kunnen nu ook in IstriŽ terecht

Na lang wachten is het zover: Het Kroatische IstriŽ heeft een heuse 18 holes golfbaan. Het gaat om de Kempinski Golf Adriatic dat is aangelegd bij het vijfsterren Kempinski Spa & Golf resort. Overigens is de nieuwe golfbaan niet de eerste baan van IstriŽ. Begin vorige eeuw had de streek zelfs een van de grootste en mooiste golfbanen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Tristan Jones, Pin High, Kempinski, Celtic Manor, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers