Golfreisnieuws nr 89, 22 september 2009

In dit nummer aandacht voor:
Golf en Cultuur in Wenen een uniek onderonsje
Hot Deals bij Golftime Golftravel
MegaSale en 2ehands golfmarkt Wijchen
Haagse hotelsuites voor een zacht prijsje

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golf en Cultuur in Wenen een uniek onderonsje

Golffanaten die ook nog wat cultuur willen opsnuiven, kunnen de komende tijd hun hart ophalen in Wenen. Rondom de Oostenrijkse hoofdstad zijn legio golfbanen die de moeite waard zijn en in Wenen zelf loopt op dit moment de schitterende tentoonstelling ‘Hoe licht op het doek valt’. Een overzicht van 45 impressionistische en postimpressionistische schilders als Monet, Manet, Renoir en Degas. Een bezoek aan Wenen wordt daardoor een uniek onderonsje tussen het edele golfspel en de grootste impressionisten

Lees verder

Hot Deals bij Golftime Golftravel

Deze maand is bij Golftime Golftravel de Hot Deal actie van start gegaan. De golftouroperator heeft haar lastminute acties en vroegboek-acties bij elkaar gezet. De acties zijn weliswaar zonder vluchten, maar daarom niet minder interessant. Op golfreizen zitten soms wel kortingen van € 130

Lees verder

MegaSale en 2ehands golfmarkt Wijchen

BurgGolf Wijchen houdt a.s. zaterdag 26 september een tweedehands Golfmarkt. Tijdens deze dag wordt een groot assortiment golfartikelen tegen megakortingen te koop aangeboden. Ook is het mogelijk uw tweedehands artikelen te laten verkopen. Daarnaast kunt u nog een balletje te slaan of een golfclinic volgen.

Lees verder

Haagse hotelsuites voor een zacht prijsje

Voor wie een bezoekje aan Den Haag wil combineren met een bezoek aan golfbanen in en rond Den Haag is er een interessante aanbieding. In de hofstad begint op 1 oktober de Haagse hotelmaand, een 'crisisactie' die gasten de mogelijkheid biedt bij de deelnemende hotels te overnachten voor 25 euro per ster per kamer. Reserveren kan intussen op de speciale website.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Dolores Thijs, Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Albertina, BurgGolf Wijchen, Golftime Golftravel, Haagse Hotelmaand, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers