Golfreisnieuws nr 90, 29 september 2009

In dit nummer aandacht voor:

Soccer Golf Masters; NK golf voor (ex)profvoetballers
Voor een prikkie een 2e huis bij de golfbaan
Zinderende finale International Pairs
Ook in 2010 Amsterdam Golf

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Aan- en afmelden nieuwsbrief

In verband met de nieuwe Telecommunicatiewet die 1 oktober aanstaande in werking treedt, willen wij u er nog specifiek op wijzen dat u zich, als u deze nieuwsbrief niet wilt ontvangen, eenvoudig via onze website kunt afmelden voor de nieuwsbrief. Indien u op onze verzendlijst wilt blijven staan, hoeft u niets te doen. Wilt u verwijderd worden uit ons bestand vul dan uw naam en e-mailadres in op onze aan- en afmeldpagina en vink aan dat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

Soccer Golf Masters

Op 5 oktober 2009 wordt op Schloss Moyland Golfresort & Country Club in Duitsland, de Soccer Golf Masters gespeeld. Er wordt gespeeld voor de Dirk Kuyt Foundation, een stichting die sportprojecten steunt en organiseert voor mensen met een beperking. Golfliefhebbers die altijd al met een (ex)profvoetballer hebben willen golfen en het goede doel steunen, kunnen zich inschrijven met een team

Lees verder

Voor een prikkie een 2e huis bij de golfbaan

Een tweede huis aan of vlak bij de golfbaan. Voor sommige golfers is het een droom die dichterbij lijkt te komen. Zeker nu de prijzen van onroerend goed zakken, is de aanschaf van een tweede woning vaak zeer interessant geworden.Op de Second Home Beurs kunt u wellicht uw slag slaan.

Lees verder

Ook in 2010 Amsterdam Golf

De Amsterdam Golf Show wordt in 2010 gehouden van 12 tot en met 14 maart in hal 8 van de Amsterdam RAI.

Lees verder

Zinderende finale International Pairs

Woensdag 23 september en donderdag 24 september jl. werd op de Duitse golfbaan Golfclub Stromberg-Schindeldorf in Rheinland-Pfalz de Benelux finale van International Pairs georganiseerd. International Pairs is een golftoernooi voor amateurs en bestaat uit een serie kwalificatiewedstrijden, een landelijke finale en een World Final. De deelnemers schrijven zich in als koppel (pair) en spelen als team volgens het 'Four-ball, better-ball' principe. Chris Schäffer en Bart Creemers wonnen met 44 punten de eerste prijs.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: PinHigh, Soccer Golf Masters, Amsterdam Golf Show, International Pairs, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers