Golfreisnieuws nr 91, 5 oktober 2009

In dit nummer aandacht voor:

Serious golf, Amen Corner en Kampioenen in Namur
Jarig PinHigh feteert klanten van het eerste uur
Golfen in Las Vegas dichterbij
KLM start vluchten op Bali
Samenwerking BurgGolf en Open Golf Club

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Serious golf, Amen Corner en Kampioenen

De schoonheid van Namen, of zoals Wallonië het liever noemt: Namur openbaart zich ook en vooral in Brasserie Henry op het kerkplein van St. Aubain in het stadshart. Een excellent proeflokaal van wijn en spijs voor zeer schappelijke prijs. Hier vlakbij in de glooiende hellingen van de Ardennen liggen ook nog eens mooie golfbanen

Lees verder

Jarig PinHigh feteert klanten van het eerste uur

Zo’n tachtig PinHigh klanten van het eerste uur kwamen donderdag 25 september naar Golfbaan Welschap om het 20-jarig jubileum van de grootste en oudste golftouroperator van Nederland te vieren.

Lees verder

Golfen in Las Vegas dichterbij

Las Vegas beschikt over zestig golfbanen die ook regelmatig door golfers als Tiger Woods worden gespeeld. Bij de Nederlanders is de stad echter niet als golfbestemming bekend, maar daar kan verandering in komen nu British Airways op de stad vliegt en het een stuk makkelijk wordt om naar Las Vegas te gaan. .

Lees verder

KLM start vluchten op Bali

KLM verzorgt met ingang van 6 december weer vluchten tussen Amsterdam Airport en Denpasar Ngura Rai Airport op Bali. De dienst wordt drie keer per week uitgevoerd. Voor golfers is dit goed nieuws. Op Bali ligt namelijk de schitterende golfbaan Nirwana Bali Golf Club. Door de rechtstreekse verbinding is deze parel van Azië weer wat dichterbij gekomen.

Lees verder

Samenwerking BurgGolf en Open Golf Club

BurgGolf is een nieuwe internationale samenwerking aangegaan met Open Golf Club. De organisatie heeft 18 golfbanen op 13 verschillende locaties in de mooiste gebieden van Frankrijk: Noord Frankrijk, Parijs, Dordogne, Biarritz, Provence en Côte d’Azur.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Leo van de Ruit, Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Leo van de Ruit, PinHigh, Nirwana Golf Course, Alexander David / LVCVA Benelux, Open Golf, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers