Golfreisnieuws nr. 8, 20 oktober 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave o.a. aandacht voor Strandgolf Open in Scheveningen en Hapimag Golf. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Strandgolf Open 2006 groot succes

Ruim 10.000 bezoekers hebben het tweede weekend van oktober het Strandgolf Open 2006 in Scheveningen bezocht. Onder wisselende weersomstandigheden (met zaterdag veel water en zondag mooi weer) werd deze eerste Strandgolf Open gespeeld. Het mooie weer op zondag en de meespelende bekende Nederlanders maakte van slotdag nog een echte topgolfdag.

Lees verder

Voor een habbekrats naar Zuid-Frankrijk

Voor wie in de winter een golfbaan in het zuiden van Frankrijk wil bezoeken, is er een uitgelezen mogelijkheid om goedkoop naar Marseille te vliegen. Als u tussen 20 en 26 oktober boekt, kosten de tickets bij Ryanair maar 13,99 voor een enkele reis inclusief tax en toeslagen. Bijna voor niets

Lees verder

Hapimag Golf

Hapimag is bij veel mensen bekend. Minder bekend is dat in de buurt van ruim dertig Hapimag resorts zich zo'n 140 golfbanen bevinden. Dit jaar heeft de timeshareorganisatie speciaal voor haar golfspelende partners de Hapimag Golfclub e.V. opgericht. Er zijn meerdere lidmaatschapsvormen mogelijk.

Lees verder

Dagelijkse wedstrijdverslagen KLM Aruba Open op Golfreiswijzer.nl

Over anderhalve week start de KLM Aruba Open. Golfreiswijzer zal elke wedstrijddag verslag doen van dit golfevenement voor amateurgolfers dat van 4 tot 11 november wordt gehouden op Aruba.

Lees verder

Laatste nieuwtjes op de website

Opmars van Turkse golfbanen Veel golfers hebben Turkije al ontdekt als ideale golfbestemming. Mooie banen, leuk geprijsde onderkomens. Er worden momenteel veel nieuwe golfbanen aangelegd.Golfbeurs in Apeldoorn in december Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december wordt in Apeldoorn de tweede editie van De Golfbeurs gehouden. Vorig jaar trok de beurs ruim 1.850 bezoekers.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Hapimag, Anouk Bolier, de Golfbeurs, Verkeersbureau Aruba, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers