Golfreisnieuws nr 93, 28 oktober 2009

In dit nummer aandacht voor:

Golf en Cultuur in de voetsporen van de Vlaamse Primitieven
Kerstaanbiedingen PinHigh
OfficiŽle FootGolf Week Spaarnwoude
Goedkoop vliegticket zoeken

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golf en Cultuur in de voetsporen van de Vlaamse Primitieven

Eind september werd door de prinsessen Mathilde en Maxima in het heropende Museum Leuven, kortweg M genoemd, de tentoonstelling ĎDe Passie van de Meesterí geopend. Een bezoek aan dit schitterend overzicht van de Vlaamse Primitieve schilder Rogier van der Weyden is uitstekend te combineren met een paar rondjes golf op de golfbanen rond Leuven.

Lees verder

Kerstaanbiedingen PinHigh Golftravel

Niet iedereen droomt van een ĎWhite ChristmasĒ. Als in Nederland de wintergreens zijn ingesteld droomt menige golfer juist van sappige groene fairways en greens. Wellicht is het een idee om met de kerstdagen naar het zonnige zuiden af te reizen. Golftouroperator PinHigh heeft diverse aanbiedingen voor golfers die in de kerstvakantie willen golfen in de zon.

Lees verder

OfficiŽle FootGolf Week Spaarnwoude

In navolging van het succesvolle Nederlands Kampioenschap FootGolf wordt van 3 tot en met 8 november 2009 de eerste officiŽle FootGolf Week georganiseerd zodat het grote publiek kennis kan maken met de nieuwe sport FootGolf.

Lees verder

Goedkoop vliegticket zoeken

Op zoek naar een goedkoop ticket voor uw golfvakantie? De website www.qfly.nl is een nieuwe zoekmachine waarmee verschillende bestemmingen op prijs met elkaar vergeleken kunnen worden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Dolores Thijs, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Museum M, Keerbergen, Brabantse Golf, PinHigh, FootGolf, QFly, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers