Golfreisnieuws nr 94, 10 november 2009

In dit nummer aandacht voor:

Executive Golf Travel houdt omzet ruim op peil
European Senior Tour komt naar Nederland
Eerste Amateur-Golf Interland Nederland-BelgiŽ
Golfpresentjes.nl

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Executive Golf Travel houdt omzet ruim op peil

Executive Golf Travel heeft wat omzet betreft weinig last van de crisis. De golftouroperator uit Hilversum zag haar omzet zelfs met ruim twee procent groeien in het boekjaar 2008-2009. Volgens product & sales manager Jaco Buitenhek een fantastisch resultaat. Zeker nu de golfreismarkt moeilijke tijden doormaakt.

Lees verder

European Senior Tour komt naar Nederland

Na een afwezigheid van bijna tien jaar wordt, onder de naam Van Lanschot Senior Open, in Nederland in 2010 weer een European Senior Tour georganiseerd.

Lees verder

Eerste Amateur-Golf Interland Nederland-BelgiŽ

BurgGolf en de Belgische website golf.be organiseren op 25 november en 5 december onder de naam (W)interland, de eerste amateur golf interland tussen Nederland en BelgiŽ. De interland wordt 25 november gespeeld op de BurgGolf baan Gendersteyn Veldhoven en op 5 december wordt de wedstrijd gespeeld op Flanders Nippon Golf Club te Hasselt vlakbij de Nederlandse grens.

Lees verder

Golfpresentjes.nl

Aan de rij van online golfshops is onlangs weer een nieuwe winkel toegevoegd. Begin november opende de website www.golfpresentjes.nl haar virtuele deuren. Op deze website kan iedereen terecht die een golfer een mooi cadeau wil geven.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: European Tour, Golf.be, Golfpresentjes.nl, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers