Golfreisnieuws nr 95, 16 november 2009

In dit nummer aandacht voor:

Aantrekkelijk winterarrangement Zuid-Frankrijk
Golfen in ItaliŽ
Golfen voor KiKa in Portugal
Samenwerking 3D Golfvakanties en BurgGolf

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Beoordeel golfbanen

In deze nieuwsbrief worden weer de nodige golfbanen genoemd. Heeft u een van de banen zelf gespeeld, geef dan uw mening over de banen in Frankrijk en ItaliŽ Golf la Grande Bastide, Golf de Claux-Amic, Golf díOpio Valbonne, Golf & Country Club St. Donat, Le Fonti Golfclub , Modena Golfclub, Bologna Golfclub , Rimini Golfclub

Lees verder

Aantrekkelijk winterarrangement Zuid-Frankrijk

Wat veel mensen niet weten is dat het in de winter goed toeven is op de greens vlakbij de Middellandse zee. De door Nederlanders gerunde Villa Cťdria speelt hier, in samenwerking met de Nederlandse Golftouroperator www.golf-expedition.com op in met interessante aanbiedingen.Een wintershortbreak van 4 nachten en 3 greenfees kost maar vanaf Ä 399 per persoon.

Lees verder

Golfen in ItaliŽ

Steeds meer golfers en golfsters ontdekken ItaliŽ, een werkelijk prachtig land. Zeker om een golfreis naartoe te maken. Tussen 10 november en 10 december verschijnen maar liefst 25 prachtige golfreizen naar ItaliŽ op de websites www.golfreizen.nl en www.golfvakanties.nl. Inmiddels zijn de eerste golfreizen geplaatst op de websites.

Lees verder

Golfen voor KiKa in Portugal

Samen met KiKa organiseert A2B Incentives in april volgend jaar een exclusief golftoernooi in de Portugese Algarve met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Het Kika golftoernooi vindt plaats van 14 tot 17 april 2010 in het Dona Filipa Hotel & San Lorenzo Golf Resort en is een initiatief van Lorraine Connaughton, directeur van A2B Incentives.

Lees verder

Samenwerking 3D Golfvakanties en BurgGolf

BurgGolf en de LoyalTee Club zijn per 1 november een nieuwe samenwerking aangegaan met 3DGolfvakanties. Voor BurgGolf- en LoyalTee leden betekent dit dat zij voordeel krijgen bij het boeken van hun golfvakantie bij 3DGolfvakanties. Voor 3D klanten betekent dit dat zij voordelen krijgen bij diverse BurgGolf en LoyalTee Club acties en activiteiten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Golfreizen.nl, A2B Incentives, 3d golfvakanties, BurgGolf, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers