Golfreisnieuws nr 96, 30 november 2009

In dit nummer aandacht voor:

Aruba; meer dan alleen een cliché
Exclusieve Masterclass Joost Hage in Frankrijk
Verrassingen in Air Berlin-adventskalender
AmbianceTravel introduceert nieuwe Pousadas
Jamaica beste golfbestemming Caribisch gebied

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Aruba; meer dan alleen een cliché

'Ta dushi sin hasi nada' Dit is het Papiaments equivalent van Dolce far Niente. Zalig nietsdoen. Aruba is echter ook: aardige mensen, markante koppen, typische locaties. Zonder moeite figureer je in de Arubaanse variant van Ernest Hemingway’s Old men and the Sea. En wie zijn vakantie niet in ledigheid wil doorbrengen kan er op twee mooie golfbanen terecht.

Lees verder

Exclusieve Masterclass Joost Hage in Frankrijk

Advertorial Begin april 2010 organiseert www.golf-expedition.com een exclusieve Masterclass onder leiding van één van de meest bekende PGA-golfprofessionals van Nederland; Joost Hage. Gedurende 1 week kunnen de gasten van Golf Expedition profiteren van zijn kennis en ervaring op het gebied van golftechniek en golfbaanmanagement. Slechts 12 personen kunnen deelnemen aan deze unieke samenwerking tussen Golf Expedition en Joost Hage.

Lees verder

Verrassingen in Air Berlin-adventskalender

Ook dit jaar heeft luchtvaartmaatschappij Air Berlin weer een adventskalender op haar internetsite. Van 1 tot en met 24 december 2009 wordt iedere dag een deurtje geopend waarachter van maandag tot en met vrijdag een speciale aanbieding verborgen is.

Lees verder

AmbianceTravel introduceert nieuwe Pousadas

AmbianceTravel, specialist in bijzondere hotels en reizen met karakter, introduceert voor 2010 een drietal nieuwe Pousadas in Portugal. Pousadas de Portugal is een keten van bijzondere staatshotels die veelal gevestigd zijn in kastelen, kloosters en paleizen. Veelal op redelijke afstand van een van de vele golfbanen in Portugal. De hotels zijn veelal gevestigd in historische gebouwen.

Lees verder

Jamaica beste golfbestemming Caribisch gebied

Jaarlijks komt in november de golfreisindustrie bij elkaar tijdens een grote beurs. Aanwezig zijn dan golftouroperators, hotels, resorts en golfbanen van over de hele wereld. Op deze toonaangevende vakbeurs International Golf Travel Market (IGTM) worden ook allerlei prijzen uitgereikt. Bijvoorbeeld voor de mooiste golfbestemmingen in de diverse werelddelen. De driehonderd leden van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) riepen Jamaica uit als ‘Golfbestemming van het jaar voor Caribisch gebied en Latijns-Amerika’.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: René Koster, Golf Expedition, Kees Hageman, Air Berlin, Verkeersbureau Jamaica
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers