Golfreisnieuws nr 97, 8 december 2009

In dit nummer aandacht voor:

Aantrekkelijke golf lastminutes
Nieuwe complex Golfbaan Naarderbos open
Meer comfort te koop bij KLM
Bij ArkeFly kan passagier buurstoel kopen

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Aantrekkelijke golf lastminutes

Golftime Golftravel heeft voor de komende maanden aantrekkelijke kortingen voor haar klanten. Wilt u de kou in Nederland ontvluchten en lekker een week golfen in de zon? Dan kunt u bij de golftouroperator terecht voor een voordelige golfvakantie van december tot maart met enorme kortingen tot wel € 450.

Lees verder

Nieuwe complex Golfbaan Naarderbos open

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het nieuwe multifunctionele complex op Golfbaan Naarderbos gereed. Het nieuwe gebouw heeft diverse faciliteiten. Afgelopen zondag werd een open dag georganiseerd en golfers (maar ook niet-golfers) konden de hele dag gratis aan uiteenlopende activiteiten deelnemen.

Lees verder

Meer comfort te koop bij KLM

KLM lanceerde gisteren haar nieuwe Economy Comfort-zone met een spectaculaire ‘zweef act’ van magiër Ramana op Schiphol Centrum. De act van Ramana is een knipoog naar de nieuwe ‘Choose your personal kind of comfort’ reclamecampagne van KLM, die comfortabel zittende, zwevende passagiers zonder zichtbare stoel laat zien. De nieuwe Economy Comfort- zone biedt passagiers meer keuze in zitcomfort in Economy Class.

Lees verder

Bij ArkeFly kan passagier buurstoel kopen

Arkefly wil de reiziger die graag rustig wil zitten, aanbieden om voor een vanaf prijs van € 25 per enkele reis de naastgelegen stoel te reserveren.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Jessica Ranselaar, Naarderbos, KLM, ArkeFly
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers