Golfreisnieuws nr 98, 16 december 2009

In dit nummer aandacht voor:

Golfen in de Marokkaanse zon
Derksen en Boeljon golfers van het jaar
Rotterdam steunt bid Ryder Cup 2018
Verkoop abonnementen 2010 Spaarnwoude

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in de Marokkaanse zon

Golfen in een zonnig land blijft Nederlanders trekken. Marokko is een goede optie. Het land heeft inmiddels 27 golfbanen. Rond Agadir bijvoorbeeld liggen drie mooie 27-holes golfbanen en een 9 holes baan. Voor een ontspannen golfvakantie is deze badplaats zeker aan te raden.

Lees verder

Derksen en Boeljon golfers van het jaar

Robert-Jan Derksen en Christel Boeljon zijn verkozen tot de Nederlandse golfer en golfster van het jaar. Tijdens een feestelijke avond gehouden in de Cruise Terminal Rotterdam werden, in aanwezigheid van nauw betrokken partijen in de golfwereld, de Golf Awards 2009 uitgereikt. De Golf Awards zijn een nieuw initiatief van de Nederlandse Golf Federatie (NGF), de PGA Holland en de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG).

Lees verder

Rotterdam steunt bid Ryder Cup 2018

De stad Rotterdam heeft haar naam verbonden aan het Nederlandse bid voor de Ryder Cup 2018. Omdat de havenstad een vliegveld, haven en ruime voorzieningen in accommodaties heeft is Rotterdam geografisch gezien een logische koppeling aan het evenement. Daarnaast past de Ryder Cup binnen de ambities van de stad om haar imago als ‘City of Sports’ verder te ontwikkelen naar Europees en wereldniveau.

Lees verder

Verkoop abonnementen 2010 Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude heeft het startsein gegeven voor de abonnementsverkoop 2010. In navolging op het succes van 2009, kunnen leden van Golfclub Spaarnwoude komend jaar weer zeer voordelig onbeperkt golfen door een ‘all in one pakket’ af te sluiten. Al voor € 725 spelen de leden onbeperkt. Daarnaast hebben leden van Golfclub Spaarnwoude die per maand willen betalen, al vanaf € 89,50 per maand een jaar lang onbeperkt speelrecht.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Josef Beck, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl, This is Golf, Golfbaan Spaarnwoude, Freek Zieck
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers