Golfreisnieuws nr 100, 6 januari 2010

In dit nummer aandacht voor:

Golfreizen voor stuntprijzen bij PinHigh
Ontvlucht de besneeuwde golfbanen
Werelddealweken KLM en kans op gratis tickets
Nominatie Amsterdam Golf Award 2010 gestart


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfreizen voor stuntprijzen bij PinHigh

Pin High Golftravel gaat vanaf 9 januari weer van start met de Crazy Days. Vanaf die datum tot en met 16 januari kunnen golfliefhebbers hun slag slaan op de website van Pin High Golftravel, www.pinhigh.nl.

Lees verder

Ontvlucht de besneeuwde golfbanen

In onze vorige nieuwsbrief publiceerden we diverse aanbiedingen van golftouroperators. Veel van die aanbiedingen zijn ook de eerste weken van januari nog van kracht. Wilt u de wintergreens ontvluchten kijk dan op: Golfreiswijzer. In aanvulling daarop heeft Golftime Golftravel ook nog een paar aantrekkelijke aanbiedingen aan de Costa de la Luz en op Cyprus. Lees verder....

Werelddealweken KLM en kans op gratis tickets

Van 7 januari 12 uur tot en met 25 januari zijn de KLM Werelddeal Weken. Reizigers en ook golfers die op zoek zijn naar een goedkoop vliegticket kunnen tijdens deze weken profiteren van kortingen op vluchten vanuit Nederland naar meer dan 80 bestemmingen. In aanloop naar deze actie, op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 januari tot 12 uur, maakt met ook kans op het winnen van tickets via de actiesite.

Lees verder

Nominatie Amsterdam Golf Award 2010 gestart

De nominatieronde voor de Amsterdam Golf Award 2010 is van start gegaan. Golfliefhebbers kunnen tot en met 31 januari een persoon, organisatie of instantie nomineren die volgens hen een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan ‘Golfen in Nederland’ afgelopen jaar. Vervolgens zal een deskundige golfjury zich buigen over de genomineerden en drie kandidaten selecteren voor de stemronde.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: PinHigh, Golftime, KLM, Amsterdam Golf, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers