Golfreisnieuws nr.9, 9 november 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave o.a. aandacht voor golfen op Cyprus en hoe u uw swing analyseert met een horloge. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Golfen met een Cyprische Godin

Door het milde klimaat in de winter is Cyprus een gewilde golfbestemming. De gemiddelde temperatuur van 16 tot 18 graden met overdag soms uitschieters naar boven de 20 graden, zijn wellicht wat aan de frisse kant voor het strand, maar wel uitermate geschikt voor een golfvakantie.

Lees verder

Swinganalyse met je horloge

Onlangs publiceerden wij nog een nieuwtje over de nieuwe Nokia N93 waarop Pro Golf Session is voorgeprogrammeerd. Het mobiele telefoontje is niet het enige hulpmiddel voor de golfliefhebber. De Finse horlogefabrikant Suunto heeft een klokje ontwikkeld, de SuuntoG6, waarmee het eenvoudig wordt om uw swing te analyseren en dus beter en constanter te presteren.

Lees verder

Hartige hap op de golfbaan

Je ziet ze steeds vaker uit de vakken van een golftas komen.De hartige sandwich van Wasa. Het nieuwe tussendoortje is een doorslaand succes. In plaats van marsen, nutsen of andere zoete koek kan de golfer nu tussen de holes door ook een hartig hapje nuttigen.

Lees verder

Online je golfles boeken

Niet meer naar het clubhuis om je golflessen te boeken, geen eindeloze pogingen om je pro telefonisch te bereiken voor het maken van een golfles. Bij Golfpro Robert van Kranen is het mogelijk zijn agenda online in te zien en de lessen online te boeken.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Aphrodite Hills, Cyprus Villages,Sauunto, Wasa en Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers