Golfreisnieuws, gesponsorde uitgave Pin High

Het moet niet gekker worden!

De derde editie van de Pin High Crazy Days is gestart.Tot en met zaterdagnacht 16 januari 2010 kunnen golfliefhebbers hun slag slaan op de PinHigh website.
Golfreizen naar o.a. Thailand, Tunesië en de Canarische Eilanden zijn gedurende de Crazy Days weer extra scherp geprijsd. De kortingen kunnen zelfs oplopen tot honderden euro’s en bovendien krijgen de eerste 100 personen een greenfeevoucher van GMG cadeau.

Wat zijn de Crazy Days?
De Crazy Days zijn speciale verkoopdagen van PinHigh. Tijdens deze dagen heeft u de mogelijkheid golfpackages met hoge kortingen te boeken. De voordelen zijn geldig voor vele weken in het lopende zomerseizoen.

Een week lang, tot en met 16 januari 2010, kunt u dus extra voordelig uw golfvakantie boeken naar vele bestemmingen met steeds de vertrouwde service en kwaliteit van PinHigh. Wees er snel bij, want het aantal kamers is beperkt!

Onderstaand enkele voorbeelden van Crazy kortingen

Portugal - Vila Sol Algarve 5* Nu tot € 310,- korting!

Het luxe 5-sterren Vila Sol Algarve, A Renaissance Spa & Golf Resort is een golfresort 'pur sang'. Het heeft een eigen uitstekende 27-holesbaan en de centrale ligging ten aanzien van andere topbanen is ook vermeldenswaardig: het ligt in het hart van het golfparadijs Vilamoura en niet ver van de Quinta do Lago-banen. Het modern ingerichte en twee verdiepingen hoge hotel is smaakvol gedecoreerd in pasteltinten in mediterrane stijl. Meer info

Spanje - Vincci Estrella del Mar 5* Nu tot € 320,- korting!

Niet ver van Marbella vindt u dit stijlvolle vijfsterrenhotel dat vorig jaar geopend is. De sfeer wordt bepaald door een verfrissende mediterrane stijl met Arabische invloeden. Troeven zijn de uitstekende cuisine en de sfeervolle spa die u desgewenst privé kunt reserveren. De ligging is ideaal: binnen 25 minuten rijden van de golfbanen in de regio. Tijdens uw verblijf golft u o.a. op verrassende baan van El Chaparral. Meer info

Madeira - Casa Velha 5* Nu tot € 220,- korting!

Ooit was Casa Velha het jachthuis van Graaf Carvalhal. Nu is het prachtig gerestaureerd, waarbij men erin is geslaagd sfeer en karakter perfect te combineren met hedendaags comfort. De gemoedelijke sfeer, de zeer persoonlijke service, de gezellige salon, het stijlvolle restaurant en de 37 luxe kamers vormen de perfecte ingrediënten voor een heerlijk verblijf 'onder vrienden'. U kunt elke dag golfen op de prachtige parkland course Palheiro. Meer info

Voor alle aanbiedingen geldt:
- Uitsluitend te boeken via www.pinhigh.nl
- Geldig bij boeking in de periode van 9 t/m 16 januari 2010
- Gelimiteerd aantal plaatsen: OP = OP
- Verlengingen zijn niet mogelijk
- Niet geldig voor bestaande boekingen of in combinatie met lopende aanbiedingen
- De vertrouwde service en kwaliteit van Pin High Golftravel
colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van PinHigh Golftravel
Redactie en medewerkers: PinHigh Golftravel
Fotografie en illustraties: PinHigh Golftravel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.