Golfreisnieuws nr 103, 27 januari 2010
In dit nummer aandacht voor:
Spaanse Fairplay Resort unieke golfbestemming
Logeren bij Nederlanders in het buitenland
PGA Holland kiest Naarderbos als thuisbasis
Vakantiepanel.nl: nieuwe beoordelingswebsite
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Spaanse Fairplay Resort unieke golfbestemming

Advertorial De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit met scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen voor de periode januari t/m oktober 2010. Ondermeer met accommodaties in Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal, Marokko, Florida, Dubai en Zuid Afrika. Allemaal landen waar het momenteel heerlijk golfweer is. Eén van de meest populaire bestemmingen is zonder twijfel het Fairplay Golf & Spa Resort in Zuid-Spanje. Geen massale All-Inclusive drukte maar een kleinschalig hotel met een hoogwaardige service en culinaire klasse

Lees verder

Logeren bij Nederlanders in het buitenland

Heel wat landgenoten hebben in de afgelopen jaren het roer omgegooid en hebben ergens in het buitenland een nieuw bestaan opgebouwd. Op TV-programma’s als ‘Ik Vertrek’ hebben we kunnen zien dat zo’n nieuw bestaan nog wel eens het runnen van een hotel, pension of vakantiehuis inhoudt. De website Vakantielandgenoten.com is een verzamelplaats van dit soort landgenoten. Meerdere accommodaties bevinden zich in de buurt van golfbanen.

Lees verder

PGA Holland kiest Naarderbos als thuisbasis

PGA Holland gaat zich vestigen op Golfbaan Naarderbos. Het onlangs geopende multifunctionele clubhuis van Naarderbos biedt volgens de PGA alle mogelijkheden om haar missie en ambities te realiseren.

Lees verder

Vakantiepanel.nl: nieuwe beoordelingswebsite

Onlangs is weer een nieuwe vakantiebeoordelingswebsite gelanceerd. Na het alom bekende Zoover.nl en het vorig jaar geďntroduceerde TUI-initiatief Cheqqer.nl is nu Vakantiepanel.nl gestart.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Fairway Golftravel, Vakantielandgenoten.com, GMG, Vakantiepanel, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers