Golfreisnieuws nr 104, 15 februari 2010
In dit nummer aandacht voor:

Golfreiswijzer verloot 5 gidsen 100% CataloniŽ & Barcelona
100% CataloniŽ & Barcelona, 200% geslaagd
Mystery Golf Tour
Medaillekorting tijdens de Winterspelen
Nominaties Amsterdam Golf Award bekend
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfreiswijzer verloot 5 gidsen 100% CataloniŽ & Barcelona

Golfreiswijzer verloot 5 exemplaren van de schitterende reisgids100% CataloniŽ & Barcelona (incl. navigatie CD) onder bezoekers die een review op een van de golfbanen op Golfreiswijzer.nl achterlaten en onder de inschrijvers van de nieuwsbrief. Zoek nu de golfbanen op die u wilt beoordelen op www.golfreiswijzer.nl of meldt u HIER aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder

100% CataloniŽ & Barcelona, 200% geslaagd

Moímedia, uitgever van de 100% reisgidsen, is vooral bekend door de uitgave van de 100% stedengidsen. Sinds enige tijd worden er ook streek- en landengidsen uitgegeven. Zo verscheen onlangs de gids 100% CataloniŽ & Barcelona. Een reisgids met een enorme hoeveelheid tips voor de nagolfse activiteiten. CataloniŽ is een populaire bestemming voor Nederlanders. Ook golfers weten de Spaanse regio te vinden. Soms voor een pure golfvakantie, maar er zijn ook legio golfers die de streek aandoen en het golfplezier combineren met bezoeken aan de enorme hoeveelheid bezienswaardigheden die CataloniŽ rijk is. Golfreiswijzer verloot 5 reisgidsen onder bezoekers die een review op de website achterlaten of die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief.

Lees verder

Mystery Golf Tour

Golfreizen.nl organiseert vanaf dit jaar Mystery Golf Tours. Inschrijvers weten niet waar de reis naar toe gaat. De enige zekerheid die men heeft is dat de bestemming altijd binnen 400 kilometer vanaf Utrecht ligt. Deelnemers horen pas drie dagen van te voren waar de reis heen gaat. Het kan dus Duitsland zijn, maar ook BelgiŽ of Frankrijk. De weekenden zijn inclusief greenfees, diner, ontbijt en overnachting. De golfer kan natuurlijk zelf kiezen voor een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer

Lees verder

Medaillekorting tijdens de Winterspelen

In Vancouver worden van 12 t/m 28 februari de Olympische Winterspelen gehouden. BurgGolf geeft voor elke medaille die Nederland wint,Ä 2,50 greenfeekorting voor leden van de LoyalTee Club. Bij Magnolia's, de restaurants van de BurgGolf banen, zijn de wedstrijden live te volgen op tv.

Lees verder

Nominaties Amsterdam Golf Award bekend

Robert-Jan Derksen, Joost Luiten en team Boeljon & Van der Graaf zijn genomineerd voor de Amsterdam Golf Award. Het publiek kan tot en met 6 maart via de website van Amsterdam Golf stemmen op ťťn van de drie kanshebbers. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondagmiddag 14 maart tijdens de Amsterdam Golf 2010 in de RAI op.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Mo'Media, Lia Grooters, Golfreiswijzer, IOC
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers