Golfreisnieuws nr 105, 22 februari 2010

In dit nummer aandacht voor:
Win een gratis rondje golf of golfreis in Schotland
Bali voor de verwende golfer
Nieuw zomerprogramma van 3D Golfvakanties.
Kwalificatie KLM Open Pro-Am Series 2010
Golfreiswijzer verloot 5 gidsen 100% CataloniŽ & Barcelona

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win een gratis rondje golf of golfreis in Schotland

VisitScotland start de grootste golfpromotiecampagne ooit In het jaar dat de British Open voor de 150ste keer wordt gespeeld, kunnen golfers, als ze zich inschrijven op Driveithome2010.com , teetimes winnen, maken ze kans om met Ryder Cup legende Sam Torrance te golfen of een reis naar het British Open 2010 winnen. Schotland afficieert zich graag als ĎThe Home of Golfí. Zeker nu het Britse kampioenschap in Schotland wordt gespeeld wil men de aandacht op de regio vestigen. Met de promotiecampagne hoopt het verkeersbureau van Schotland de golfers ervan te doordringen dat Schotland dť golfbesteming bij uitstek is.

Lees verder

Bali voor de verwende golfer

Golfers die er al eens geweest zijn, raken er vaak niet over uitgepraat. Golfen op Bali is een ervaring om nooit te vergeten. Nu KLM haar vluchten op het IndonesiŽ eiland weer hervat, is een rondje golf op Bali nog makkelijker te realiseren. De nieuwe touroperator Bali Chic speelt daar op in met een aantrekkelijk arrangement.

Lees verder

Nieuw zomerprogramma van 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties heeft het nieuwe zomerprogramma uitgebracht, met interessante arrangementen binnen en buiten Europa. Nieuw deze zomer zijn een aantal interessante golf arrangementen naar Hongarije, inclusief golf, wijnproeverijen of zelfs de mogelijk voor een aantal Spa behandelingen. Ook kunt u gedurende uw verblijf genieten van de fantastische stad Budapest.

Lees verder

Kwalificatie KLM Open Pro-Am Series 2010

De komende maanden kunnen golfclubs en golfverenigingen meedoen aan de organisatie van de kwalificatiewedstrijden voor de Pro-Am Series van de KLM Open 2010. De clubs en verenigingen moeten zich voor 1 maart aanmelden.

Lees verder

Golfreiswijzer verloot 5 gidsen 100% CataloniŽ & Barcelona

We herinneren u er nog even aan dat Golfreiswijzer 5 exemplaren verloot van de schitterende reisgids100% CataloniŽ & Barcelona (incl. navigatie CD) onder bezoekers die een review op een van de golfbanen op Golfreiswijzer.nl achterlaten en onder de inschrijvers van de nieuwsbrief. Zoek nu de golfbanen op die u wilt beoordelen op www.golfreiswijzer.nl of meldt u HIER aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Visit Scotland, Balichic, 3D Golfvakanties Mo'media, Lia Grooters, Golfreiswijzer, IOC
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers