Golfreisnieuws nr 107, 3 maart 2010

In dit nummer aandacht voor:
Algarve blijft aantrekkelijke golfbestemming
Gratis golfclinic voor kinderen in de Alpen
Met de trein naar golfbanen in Wales
Amsterdam Golf Show 2010

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Algarve blijft aantrekkelijke golfbestemming

De Portugese Algarve is misschien niet de meest exotische golfbestemming, maar de streek blijft populair bij de golfreiziger. Niet in de laatste plaats door de goede golfbanen en de aantrekkelijk geprijsde golfarrange-menten die naar de Algarve worden aangeboden.

Lees verder

Gratis golfclinic voor kinderen in de Alpen

Kinderen die komende zomer met hun ouders op vakantie gaan naar de Tiroler Zugspitz Arena, kunnen kennismaken met de golfsport. Wie wil, mag één keer gratis aan een proefles bij de professionele golfclub in het dal meedoen. En het wordt nog een leuk uitstapje voor de hele familie, want volwassenen krijgen dit jaar 10% korting op de greenfree.

Lees verder

Met de trein naar golfbanen in Wales

Twaalf golfbanen en spoorwegorganisatie Cambrian Railways in Midden Wales hebben de handen ineen geslagen om op een duurzame manier reizen en golfen te combineren. De golfbanen die deelnemen aan dit initiatief bieden een flinke korting aan diegenen die hen per trein komen bezoeken. Wales staat bekend als golfland, zeker met de Ryder Cup die dit jaar in Wales plaatsvindt. Dit zal veel golfliefhebbers trekken en er worden verschillende initiatieven ontplooid.

Lees verder

Amsterdam Golf Show 2010

Volgende week, van 12 tot en met 14 maart, wordt in de Amsterdamse RAI weer de Amsterdam Golf Show georganiseerd. Op dit golfevent is veel aandacht voor golfreizen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Pestana Groep, Penina Golf, Boavista, Zugspitze Golfclub, VisitWales, Amsterdam Golf, PinHigh, Golf Expedition, Corendon Golf, Lia Grooters, Golfreiswijzer, IOC
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers