Golfreisnieuws nr 108, 10 maart 2010

In dit nummer aandacht voor:
Ontdek golfend TsjechiŽ
Nationale Open Golfdagen 2010 op 17 en 18 april
Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf 2010
Prijswinnaars reisgids 100% CataloniŽ & Barcelona bekend

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Ontdek golfend TsjechiŽ

Advertorial Via www.golfenintsjechiŽ.nl boekt u tot in de puntjes verzorgde golfreizen naar TsjechiŽ. Maak keuze uit ťťn van onze samengestelde golfreizen met veel uitbreidbare opties of stel zelf uw golfreis samen uit ons aanbod van fantastische golfbanen en geselecteerde accommodaties. Wij zijn aanwezig op de Amsterdam Golf Show (12 tot 14 maart 2010). Op de website www.golfenintsjechiŽ.nl vindt u alle arrangementen die wij aanbieden.

Lees verder

Nationale Open Golfdagen 2010 op 17 en 18 april

In samenwerking met de NGF en PGA Holland wordt in het eerste weekend van de Nationale Sportweek (zaterdag 17 en zondag 18 april) de 11de editie van de Nationale Open Golfdag gehouden op

Lees verder

Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf

Amsterdam Golf 2010 wordt vrijdag 12 maart geopend door Prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Van Vollenhoven, zelf een groot golfliefhebber, zal samen met enkele leden van Golf Team Holland om 11.00 uur de officiŽle opening verrichten. De presentatie van de opening is in handen van sportverslaggever Marcel Maijer. Organisator Holland Golf Events verwacht op Amsterdam Golf 2010 in de RAI wederom meer dan tienduizend bezoekers.

Lees verder

Prijswinnaars 100% reisgids bekend

Vorige maand schreven wij over de reisgids 100% CataloniŽ & Barcelona en kondigden toen aan dat wij 5 exemplaren van deze schitterende reisgids zouden verloten onder bezoekers van golfreiswijzer.nl die een review op een van de golfbanen op de website achterlieten en onder de inschrijvers van onze nieuwsbrief. De prijswinnaars van de gids zijn bekend.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Tsjecho GolfReizen, Nationale Open Golfdag, Amsterdam Golf, Mo'media, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers