Golfreisnieuws nr 109, 17 maart 2010

Mediterrane greens

Zuid-Frankrijk is een populaire golfbestemming. In de regio zijn veel golfbanen die een bezoek rechtvaardigen. Golfreiswijzer ging op onderzoek uit en vond een stel golfbanen die de moeite meer dan waard zijn. Deze nieuwsbrief staat geheel in het teken van de Mediterrane golfbanen.Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Hollands Golf Glorie in Zuid-Frankrijk

In Zuid-Frankrijk, aan de Cote d’Azur, zijn veel schitterende en soms ook exclusieve golfbanen te vinden. Een van de topbanen in dit gebied is Royal Mougins. Het is een golfbaan met een Nederlands tintje, Tijd om dit stukje Hollandse Golf Glorie eens te bekijken.

Lees verder

Veel golfbanen aan de Cote d’Azur

In de regio van de Cote d’Azur zijn zo veel golfbanen dat je ze onmogelijk tijdens één bezoek kan spelen. Wij bezochten naast Royal Mougins, twee golfbanen in de buurt van Grasse. Saint Donat en Golf du Claux Amic en aan de kust speelden we op de Old Course Cannes- Mandelieu.

Lees verder

Nagolfse activiteiten aan de Cote d'Azur

Wilt u naast het golfen nog wat anders ondernemen, dan is er aan de Cote d’Azur voldoende te doen. Naast een dagje strand of flaneren over de boulevard van Cannes of Nice zijn er mooie musea in het gebied en in een stad als Grasse is het mogelijk om een workshop parfum maken bij te wonen.

Lees verder

Reis, verblijf en informatieadressen

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Royal Mougins, Saint Donat, Claux Amic, Flagonard, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers