Golfreisnieuws nr.10, 5 december 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave aandacht voor golfen en kerstmarkten, het golfdorp op de vakantiebeurs, bagage zoeksysteem redDog, de golfclub van Flying Blue en een terugblik op de KLM Aruba Open. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Golfen met kerstmarkt als voorafje

Het zachte herfstweer is voor menige golfer een geschenk uit de hemel. Het komt zelden voor de we zo vaak in de herfst en vroege winter kunnen golfen onder zulke gunstige weersomstandigheden. Niet alleen in Nederland, ook in de landen om ons heen is het prima toeven op de golfbanen en als u er een weekend uit van maakt kunt u tot en met kerst veelal ook nog genieten van leuke kerstmarkten die in Duitsland en BelgiŽ worden georganiseerd.

Lees verder

Golfersdorp op de vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs 2007, in hal 11, wordt een heel golfdorp ingericht. Golfreistouroperators presenteren zich daar. Het dorp is ook het startpunt voor de speciale ĎGolfroute', een trektocht naar de allermooiste golfbestemmingen op de beurs. Beginnelingen kunnen in het dorp de kans grijpen de populaire golfsport gewoon eens een keer uit te proberen, geoefende golfers kunnen echter ook hun kunnen laten zien op simulatoren. In het dorp komen alle facetten van de golfsport aan de orde.

Lees verder

Een speurhond voor je golftas

Een golftas verlies je over het algemeen genomen niet zo heel gauw. Zoekraken kan natuurlijk wel. Als de tas door iemand gevonden wordt, is het erg handig als de golfuitrusting snel en accuraat wordt terugbezorgd. Met redDog is dat mogelijk. Op de labels, stickers en cards (zeer toepasselijk redDogs genoemd) staat een code waarmee de eerlijke vinder anoniem via redDog met de eigenaar in contact wordt gebracht. Voor het terugbrengen kan eventueel gebruik worden gemaakt van een wereldwijde koeriersdienst die redDog tegen gereduceerd tarief aanbiedt.

Lees verder

KLM start Flying Blue Golf Club

KLM is recentelijk begonnen met de Flying Blue Golf Club. Een club die fervente golfliefhebbers die lid zijn van het KLM- loyaliteitsprogramma Flying Blue, allerlei extra's biedt. Op de website www.fbgolfclub.com kunnen deelnemers banen zoeken en greenfees boeken. Ze kunnen ook golfartikelen aanschaffen, reizen boeken en het is zelfs mogelijk met een ander Flying Blue Golf Club-lid die op dezelfde lokatie is, af te spreken om een baantje te lopen.

Lees verder

Terugblik op de KLM Aruba Open

Van 6 tot en met 10 november werd op Aruba de tweede editie van de KLM Aruba Open gehouden. Zoín 96 amateurgolfers streden in drie handicapcategoriŽn voor de uiteindelijke hoofdprijs. Kees de Cock werd overall winnaar. Zijn score na vier dagen spelen (de slechtste score valt uiteindelijk af) bleek goed genoeg voor de eerste plaats.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers