Golfreisnieuws nr 110, 24 maart 2010

In dit nummer aandacht voor:
Nieuwe bestemmingen in nieuwe brochure PinHigh
Golf Open voor caravanners en camperaars
Golf-Pow-Wow: gratis golf door heel Nederland
Onbeperkt golfen voor minder dan € 20,- per week

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure PinHigh

De nieuwe Pin High brochure Midden-Europa & Canada 2010 is verschenen. De brochure is niet alleen in een nieuw formaat verschenen, er zijn ook weer veel nieuwe bestemmingen en hotels aan het aanbod van golftouroperator Pin High toegevoegd.

Lees verder

Golf Open voor caravanners en camperaars

Ook onder kampeerders die met hun caravan of camper op reis gaan is golf populair. Op camping Kohnenhof in Luxemburg heeft men op deze trend ingespeeld. Hier is golfen gemeengoed. Men zet de camper of caravan op een mooie plek langs de rivier de Our en in de directe omgeving kan men op zo’n vijf golfbanen terecht

Lees verder

Golf-Pow-Wow: gratis golf door heel Nederland

Gratis een middagje golfen en eindelijk een keer de mensen ontmoeten die u alleen maar online kent? Het kan! Froukje Heres (Zakenfroukje) organiseert in 2010 en 2011 een Golf-Pow-Wow tour door Nederland. De eerste drie data en locaties staan al vast. Op 1 april vindt de kick-off plaats in Zuid-Holland. Daarna volgen in mei Gelderland en juni Zeeland.

Lees verder

Onbeperkt golfen voor minder dan € 20,- per week

Golfliefhebbers kunnen op de Championship Course en Par 3 baan van Golfbaan Naarderbos onbeperkt golfen voor € 1.250 per jaar. Hierin is inbegrepen een speciaal ontwikkelde bagtag, een horecategoed van €250,- en gratis deelname aan verschillende wedstrijddagen en bijeenkomsten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Pin High, Leo Lochtenbergh, GMG Groep, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers