Golfreisnieuws nr 111, 31 maart 2010

In dit nummer aandacht voor:
ABN AMRO Ladies Open strikt Laura Davies
Golfbaan Naarderbos verlaagt greenfee's
Modry Las verkozen tot beste golfbaan van Polen
Topic Travel vergroot aanbod bij de golfbaan

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

ABN AMRO Ladies Open strikt Laura Davies

Het is de organisatie van het ABN AMRO Ladies Open gelukt om een van de beste speelsters uit de geschiedenis van de Ladies European Tour, Laura Davies (foto), naar Nederland te halen. Ook titelverdedigster Tania Elosegui zal begin juni van de partij zijn, alsmede de Nederlandse golfsters Marjet van der Graaff en Christel Boeljon. Het is voor het eerst dat een speelster van het kaliber als van Laura Davies meedoet aan de Ladies Open in Nederland. De Britse golfster werd in 1985 professional en won sindsdien 73 toernooien wereldwijd. Vier keer schreef zij een major op haar naam in zowel Amerika als Europa en zij speelde als enige speelster van beide continenten in alle edities van de Solheim Cup. Van de elf ontmoetingen won Davies met Europa drie keer.

Lees verder

Golfbaan Naarderbos verlaagt greenfee's

Na een aanvankelijke verhoging van greenfee’s tot € 80 in het weekend, heeft Golfbaan Naarderbos besloten de greenfee’s weer wat te verlagen. In het weekend € 75. Op vrijdag € 62,50 en door de week € 55.

Lees verder

Modry Las verkozen tot beste golfbaan van Polen

De door Gary Player ontworpen Poolse golfbaan Modry Las Golf Club is verkozen tot de beste golfbaan in Polen op de toonaangevende Poolse golfwebsite Polishgolf.pl. De baan was al eerder geselecteerd als een van Europa's top 100 golfbanen door het Britse Golf World Magazine.

Lees verder

Topic Travel vergroot aanbod bij de golfbaan

Topic Travel Vakantiehuizen vergroot haar aanbod villa’s en vakantiehuizen in de omgeving van golfbanen. Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst 60% van de klanten van Topic Travel de golfsport beoefent. Reden voor de reisorganisatie om extra aandacht te besteden aan deze doelgroep.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Tristan Jones www.tristanjonesphotography.com,GMG Groep, Topic Travel, Modry Las, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers