Golfreisnieuws nr 112, 7 april 2010

In dit nummer aandacht voor:
Win een GolfCardExclusive twv € 99
GolfCardExclusive; dé kortingskaart voor golfers
Birdies en Bogeys in Lissabon regio
Ritzenhoff Womentour; Golfen voor Pink Ribbon
LoyalTee Tour 2010 gaat van start

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win een GolfCardExclusive twv € 99

Golfreiswijzer.nl verloot de komende weken 5 GolfCardExclusive kaarten (3 ter waarde van € 99 en 2 twv € 79) onder bezoekers die zich aanmelden voor de nieuwsbrief en bezoekers die een review op een golfbaan op achterlaten.

Lees verder

GolfCardExclusive; dé kortingskaart voor golfers

Advertorial. GolfCardExclusive is een all-in-one kaart met een groot scala aan kortingen op reisbestemmingen, greenfees, hotels, restaurants en voorzieningen. Ook een contributieverzekering behoort tot de mogelijkheden, waarbij de GolfCardExclusive houder (een deel van) de contributie kan terugvragen wanneer hij of zij vanwege een blessure of ziekte voor langere tijd niet kan spelen.

Lees verder

Birdies en Bogeys in Lissabon regio

We hebben er al vaker over geschreven, wie op vakantie graag wil golfen, kan een bezoek aan de stad Lissabon heel goed combineren met golfen. In de omgeving Lissabon liggen op slechts een half uur rijden veel aantrekkelijke 18-holes golfbanen.

Lees verder

Ritzenhoff Womentour; Golfen voor Pink Ribbon

De Ritzenhoff Womentour voor 20120 gaat van start. De tour is toegankelijk voor alle golfende vrouwen met een actieve handicap. Na de voorronden doen de 3 beste koppels per handicapcategorie in september mee aan de landelijke finale in Brussel. Een deel van de opbrengst van het toernooi wordt gedoneerd aan Pink Ribbon.

Lees verder

La Manga LoyalTee Tour 2010 van start

Afgelopen zaterdag 3 april ging de La Manga LoyalTee Tour van start. Dat betekende het begin van 36 leuke 18 holes wedstrijden van april t/m oktober 2010 in de weekenden. Door meerdere wedstrijden te winnen kunt u zich kwalificeren voor de landelijke finale. Winnaars daarvan maken onder meer kans op een driedaags golfarrangement naar het luxe golfresort La Manga in Spanje.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: GoldCardExclusive, Aroeira, Ritzenhoff, BurgGolf, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers