Golfreisnieuws nr 114, 23 april 2010

In dit nummer aandacht voor:

Chopin-festival; Golfen en Cultuur op Mallorca
Ot & Sien Open bij GC Holthuizen in Roden
Verover een plek op de Ladies Open Pro-Am
ABN AMRO hoofdsponsor BizzGolf 2010
Win een GolfCardExclusive twv € 99

Chopin-festival; Golfen en Cultuur op Mallorca

Dit jaar wordt de 200ste geboortedag van Chopin gevierd. Ook op Mallorca, waar de componist verbleef, wordt hij herdacht. Voor muziekliefhebbende golfers een uitgelezen kans om dit Balearen-eiland te bezoeken voor een paar ronden golf.

Lees verder

Ot & Sien Open bij GC Holthuizen in Roden

In de Drentse volkscultuur zijn Ot & Sien een begrip. Ze waren de twee hoofdfiguren uit een aantal door Rodenaar Henricus Scheepstra geschreven kinderverhalen over het leven op het Drentse platteland in het begin van de vorige eeuw. Roden koestert Ot & Sien. Overal kom je de namen van deze twee kinderen nog tegen. En het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat acht jaar geleden de organisatoren van een golftoernooi in Roden hun evenement het Ot & Sien Open noemden.

Lees verder

Verover een plek op de Ladies Open Pro-Am

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer gelegenheid om mee te dingen naar een plaats in de Pro-Am van het ABN AMRO Ladies Open. Dit is dé kans voor alle golfende vrouwen uit Nederland om samen te spelen met een professional van de Ladies European Tour .

Lees verder

ABN AMRO hoofdsponsor BizzGolf 2010

ABN AMRO heeft zich voor 2010 als hoofdsponsor verbonden aan BizzGolf, dé golfcompetitie voor ondernemers. Meer dan veertig ondernemersverenigingen in zeven regio’s gaan de sportieve strijd aan op de gratis georganiseerde golfdagen. ABN AMRO BizzGolf is het grootste business-golf-netwerk-evenement van Nederland en is gastheer voor golfers en nog-niet-golfers gedurende bijna vijftig golfdagen.

Lees verder

Win een GolfCardExclusive twv € 99

Vergeet niet de komende weken een review achter te laten op Golfreiswijzer.nl. Wij verloten 5 GolfCardExclusive kaarten (3 ter waarde van € 99 en 2 twv € 79) onder bezoekers die zich aanmelden voor de nieuwsbrief en bezoekers die een review op een golfbaan op achterlaten. Informatie hierover in onze vorige nieuwsbrief.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Chopin Festival, Golfbanen Mallorca, GC Holthuizen, ABN Amro Ladies Open, BizzGolf, GolfCardExclsuive, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers