Golfreisnieuws nr 115, 15 mei 2010

In dit nummer aandacht voor:

Whole in one: Belvilla en golfbaan
Viva Valencia
Golffestival Kitzbühel 2010
Golf & Genieten bij BurgGolf Purmerend

Whole in one: Belvilla en golfbaan

Dat golfen onder de Nederlanders erg populair is, is wel bekend. Die populariteit is ook terug te zien in de vraag naar vakantiehuizen in de directe nabijheid van golfbanen. Belvilla.nl, een online vakantiehuizen specialist heeft een zoekmachine waar bij het speuren naar de ideale vakantiewoning ook de golfbanen in de buurt getoond worden.

Lees verder

Viva Valencia

In de Spaanse regio Valencia liggen schitterende golfbanen. Waaronder topgolfbanen. Niet verwonderlijk dus dat Golfbaan El Saler door het golfmagazine "Golf World" gekozen is als één van de tien beste golfbanen in Europa. Ook de bezoekers van Golfreiswijzer roemen de golfbaan en hoewel de baan niet goedkoop is, vinden ze het meer dan de moeite waard erop te spelen.

Lees verder

Golffestival Kitzbühel 2010

Van 20 tot en met 27 juni vindt in Kitzbühel het grootste en groenste golfevenement in de Alpen plaats. Naast 6 stableford toernooien vinden er nog vele evenementen plaats. De steilste, groenste en meest prominente golfweek van het jaar vindt van 20 t/m 27 juni 2010 in Kitzbühel plaats. Het „8e Golffestival Kitzbühel“ belooft een week lang spannende toernooien, maar ook society-highlights en een bijzonder evenementenprogramma.

Lees verder

Golf & Genieten bij BurgGolf Purmerend

Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) wordt op BurgGolf Purmerend het Golf & Genieten evenement gehouden. Dit evenement is voor iedereen die van de goede dingen in het leven houdt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Belvilla, Regio Valencia, Burggolf, Golffestival Kitsbühel, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers