Golfreisnieuws nr 116, 25 mei 2010

In dit nummer aandacht voor:

Korte golfvakanties bij Fairway Golftravel
Golfgrootheden op Van Lanschot Senior Open
Close to the Pro, zoek de Groene Bal
Golfbrochure Wales

Korte golfvakanties bij Fairway Golftravel

(Advertorial) Fairway Golftravel biedt wederom tal van aantrekkelijke aanbiedingen voor een korte golfvakantie in onder meer Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Zo kunt u in Nederland kiezen uit een golfarrangement in diverse hotels van de gerenommeerde Bilderberg keten. Luxe 4-sterren hotels op enkele van de mooiste plekjes in Nederland met in de omgeving steeds één of meer uitdagende golfbanen.

Lees verder

Golfgrootheden op Van Lanschot Senior Open

De organisatie van het Lanschot Senior Open heeft aansprekende golfgrootheden weten te contracteren. Zo zullen Sam Torrance, Ian Woosnam en Carl Mason meedoen aan het toernooi dat van 9 tot en met 11 juli 2010 wordt gehouden op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club.

Lees verder

Close to the Pro, zoek de Groene Bal

Als u de komende weken driving range ballen uit de automaat op uw golfclub haalt, kan het zo zijn dat daar de speciale groene Van Lanschot Senior Open-bal tussen zit. Een unieke bal met een unieke code. Waarmee u kans maakt op een Pro-Am plaats op het Van Lanschot Senior Open of toegangskaarten voor het toernooi.

Lees verder

Golfbrochure Wales

Wie alles wil weten over Golf in Wales kan de nieuwe brochure: ‘Wales: Golf’ gratis opvragen op Dutch.visitwales.com. De ruim 96 pagina brochure vertelt alles over golf in Wales. Ook kan men lezen over de Ryder Cup en andere mogelijke activiteiten die in Wales gedaan kunnen worden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Fairway Golftravel, Van Lanschot Senior Open, Tourism Wales, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers