Golfreisnieuws nr 117, 31 mei 2010

In dit nummer aandacht voor:

Nieuwe Faldo golfbaan op Cyprus
Voordelige reisaanbiedingen van Pin High
FootGolf op Gendersteyn
Sterkste spelersveld Ladies Open in jaren

Nieuwe Faldo golfbaan op Cyprus

Dit najaar wordt in de buurt van Paphos een nieuwe golfbaan geopend. Deze Elea Golf Club, een ontwerp van Nick Faldo, wordt als een van de belangrijkste nieuwe Europese golfbanen van de afgelopen jaren gezien.

Lees verder

Voordelige reisaanbiedingen van Pin High

Ze zijn inmiddels een begrip bij de golfreiziger. De Crazy Days van Pin High. Op zaterdag 5 juni gaat de 4e editie van deze Crazy Days weer van start. Een week lang stunt Pin High Golftravel met golfreizen naar talloze Europese bestemmingen. Het aanbod bestaat uit golfreizen naar bekende Europese golfbanen met verblijf in sterrenhotels.

Lees verder

FootGolf op Gendersteyn

Op woensdag 26 mei jl. heeft BurgGolf Gendersteyn Veldhoven samen met PSV het eerste Footgolf evenement van Brabant georganiseerd. Leden van de BurgGolf Business Club en leden van de Business Club van PSV waren hiervoor uitgenodigd. Ondanks de regen was het een geslaagd evenement dat voor herhaling vatbaar is.

Lees verder

Sterkste spelersveld Ladies Open in jaren

Het ABN AMRO Ladies Open golftoernooi, dat dit weekend op Golfclub Broekpolder begint, kent het sterkste spelersveld in jaren. Niet alleen de Britse Laura Davies tilt het toernooi naar een hoger niveau, ook de komst van meerdere speelsters van de Amerikaanse Tour en de Solheim Cup dragen daar aan bij. Er starten negen Nederlandse speelsters in het toernooi.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Elea Golf Club, Pin High, BurgGolf, Tristan Jones, Lia Grooters, Golfreiswijzer,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers