Golfreisnieuws nr.11, 21 december 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave onder andere aandacht voor nieuwe pagina's op golfreiswijzer die inzicht geven in wat het kost om uw golftas mee te nemen op reis. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Overzicht bagagetarieven golftas

Voor golfliefhebbers die een vliegvakantie willen boeken, is het zinvol om na te gaan wat het kost om de golftas mee te nemen. Een goedkoop ticket is zo geboekt, maar als op de luchthaven blijkt dat het vervoer van de golftas voor een retourvlucht bijna net zo duur is als het ticket, is dat een onaangename verrassing.Golfreiswijzer schept orde in bagagetarieven voor de golftas.

Lees verder

Golfen in Turkije is booming

Een beetje golfer zal het niet zijn ontgaan dat er de laatste tijd veel aandacht is voor golfen in Turkije. Wij schreven er al eerder in een artikel over de opmars van Turkse golfbanen. Voor al die golfers die Turkije ontdekt hebben of gaan ontdekken moeten natuurlijk onderkomens worden gebouwd. Rondom de golfbanen wordt dan ook druk gebouwd aan luxe hotels en bungalows en appartementengebouwen

Lees verder

Amsterdam Golf in de RAI

Begin maart 2007 gaat de eerste editie van het grootste Nederlandse golfevenement voor consumenten van start in de Holland- en Randstadhal van AMSTERDAM RAI. In totaal is er ruim 13.000 m vloeroppervlak beschikbaar voor het evenement.

Lees verder

A-Status voor Golfbaan Harderwold

Golfbaan Harderwold heeft een flinke opsteker gekregen nu de baan de A-status heeft gekregen. De nieuwe 18-holes baan is net een half jaar open en de NGF heeft de baan gehonnoreerd met de A-status. Het is uitzonderlijk dat zon jonge baan al zo snel de deze status ontvangt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Harderwold, Amsterdam Golf en Rob Mion Vastgoed
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers