Golfreisnieuws nr 119, 23 juni 2010

In dit nummer aandacht voor:

Nieuwe golfbaan op Curaçao geopend
Zomeraanbiedingen bij Golftime
Afkicken van WK 2010 op Golf de Saint-Saens
TowCaddy, de golfuitvinding van het jaar

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe golfbaan op Curaçao geopend

Dit jaar april is op Curaçao een nieuwe golfbaan geopend. The Old Quarry Golf Course. De golfbaan ligt naast het nieuwe luxe vijfsterren hotel Hyatt Curaçao en is een ontwerp van Pete Dye. Met de komst van deze nieuwe golfbaan beschikt Curaçao nu over 2 volwaardige 18-holes golfbanen en een 9-holes baan.

Lees verder

Zomeraanbiedingen bij Golftime

Hoewel het hier nu ook aardig gaat zomeren, kan het leuk zijn om voor een shortbreak of voor een langere golfvakantie naar het buitenland te vertrekken Golftime heeft een aantal aantrekkelijke zomeraanbiedingen. Duitsland, Belgie of het eiland van de eeuwige lente: Madeira.

Lees verder

Afkicken van WK 2010 op Golf de Saint-Saens

Ook aan de buis gekluisterd voor het WK Voetbal? Misschien wel tot de finale op 9 juli? Geen golfbaan gezien door al dat voetbalgeweld? Jammer natuurlijk, maar u kunt de schade inhalen. Golfreizen.nl organiseert het weekend na het WK Voetbal een golfreis naar het Noord-Franse Golf de Saint-Saens.

Lees verder

TowCaddy, de golfuitvinding van het jaar

Voor iedere golfer die op fietsafstand van de golfbaan woont is er nu een handig vervoermiddel voor de golftas. De TowCaddy. Het karretje, waarop je golftas kan worden bevestigd, kan zo aan de fiets gekoppeld worden. Eenmaal op de golfbaan is het een handige trolley.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Golfreiswijzer, Golftime Golftravel, Golfreizen.nl, TowCaddy
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers