Golfreisnieuws nr 120, 1 juli 2010

In dit nummer aandacht voor:

Winnaars GolFCardExclusive bekend
BMW verlengt contract KLM Open
Win een plek in het Pro-Am KLM Open
Fitnesscenter op Naarderbos geopend

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Winnaars GolFCardExclusive bekend

In het voorjaar had Golfreiswijzer.nl een actie waarbij bezoekers van de website een GolfCardExclusive konden winnen. Iedereen die een review op de website achterliet of zich aanmeldde voor de nieuwsbrief kon meedingen naar de kaart. De vijf prijswinnaars zijn bekend

Lees verder

BMW verlengt contract KLM Open

Vorig jaar stond Chris Wood op het KLM Open met bewondering naar de BMW te kijken die hij, als hij op hole 17 een hole-in-one zou slaan, kon winnen. Wood sloeg echter geen hole-in-one in 2009, maar dit jaar kan hij in de herkansing, want BMW heeft het contract met het KLM Open met drie jaar verlengd.

Lees verder

Win een plek in het Pro-Am KLM Open

KLM lanceerde 25 juni een speciale zomer golfactie waarbij zeer bijzondere prijzen zijn te winnen voor alle golfliefhebbers van Nederland. Met de actie KLM Golfzomer 2010 biedt KLM iedereen de mogelijkheid om een unieke golfervaring te ondergaan.

Lees verder

Fitnesscenter op Naarderbos geopend

Fit & Vitaal heeft op Golfbaan Naarderbos zijn deuren geopend. Dit nieuwe fitness- en wellnesscenter van ruim 1.800m2 met panoramisch uitzicht over het Gooimeer biedt onderdak aan verschillende disciplines op het gebied van fitness, wellness en gezondheid.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Golfreiswijzer, GolfCardExclusive,This is Golf, KLM, Fit en Vitaal.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers