Golfreisnieuws nr 121, 16 juli 2010

In dit nummer aandacht voor:

Help, ik ga golfen; feest van herkenning
100% Provence & Cote d’Azur
Naarderbos geeft inwoners Naarden gratis golflessen


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Help, ik ga golfen; feest van herkenning

Probeert u ook al geruime tijd uw partner of vrienden tot de golfsport te bekeren? Zetten ze zich nog steeds af tegen ‘die elitesport’. Misschien is het een idee om ze het boek ‘Help, ik ga golfen” cadeau te doen. Het boek is een absolute aanrader om mensen over de streep te halen een eerste golfles te nemen. Zelfs voor golfers die al langer met het golfvirus zijn besmet is het een leuk boek. Vooral de eerste hoofdstukken zijn een feest van herkenning als je leest over de moeizame weg die de golfer in Jeroen Bertrams' boek aflegt.

Lees verder

100% Provence & Cote d’Azur

Dit weekend vertrekken weer veel vakantieganger naar de Cote d’Azur. Misschien ligt de golftas wel achterin de auto. Voor een overzicht van de nagolfse activiteiten in het zuiden van Frankrijk is onlangs een nieuwe 100% gids uitgekomen. Provence & Cote d’Azur. De 100% gidsen van uitgever Mo’Media zijn inmiddels beroemd om hun enorme hoeveel informatie. Deze nieuwe reisgids is daarop geen uitzondering

Lees verder

Naarderbos geeft inwoners Naarden gratis golflessen

Golfbaan Naarderbos feliciteert de gemeente Naarden met de benoeming tot beste Nederlandse gemeente om in te wonen door weekblad Elsevier. De golfbaan biedt inwoners van Naarden daarom gratis golflessen aan om kennis te maken met de golfsport.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik,
Fotografie en illustraties: Uitgeverij de Fontein Tirion, Mo'Media,Golfbaan Naarderbos Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers