Golfreisnieuws nr 122, 29 juli 2010

In dit nummer aandacht voor:

Golfen in Engeland? Naar de Ryder Cup? Reis met Stena Line!
Welsh eten en drinken tijdens Ryder Cup
Kenia: een golfbestemming met toekomst

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in Engeland? Naar de Ryder Cup? Reis met Stena Line!

Waar kunt u beter golfen dan in Engeland? De greens zijn nergens mooier... En, begin oktober wordt in dit prachtige deel van Groot Brittannië de Ryder Cup gespeeld. Als u dat niet wilt missen, boek dan een overtocht met Stena Line. Dé manier om comfortabel en voordelig naar de Ryder Cup in Wales te reizen!

Lees verder

Welsh eten en drinken tijdens Ryder Cup

De Ryder Cup is een van de belangrijkste golftoernooien. Om het jaar spelen twaalf Amerikaanse en twaalf Europese topgolfers tegen elkaar. Een soort Amerika tegen Europa wedstrijd. Als u van plan bent om de Ryder Cup op Celtic Manor in Wales te bezoeken, is het handig om te weten dat u in het Celtic Manor Resort kunt genieten van heerlijk Welsh eten en drinken.

Lees verder

Kenia: een golfbestemming met toekomst

De meeste golfbestemmingen kwalificeren zichzelf graag als de ideale golfbestemming. Maar is dat ook zo? Volgens ons zijn er wel wat verschillen. Echter, als kenners zoals de golfers van de International Association of Golf Touroperators (IGATO) de kwalificatie ‘zeer goede golfbestemming’ geven, mag je ervan uitgaan dat het wel goed zit.

Lees verder

Voor € 559 naar Kenia

Geďnspireerd door ons nieuwtje over Kenia? Martinair biedt Mombasa in Kenia momenteel aan voor vanaf € 559, dat is incl. belastingen, toeslagen maar excl. € 10 boekingskosten en vervoer van de golftas als u die als extra ruimbagage incheckt. (Dat kost € 110.) Kijk op: Martinair.nl. Ook een verblijf in Mombasa hoeft niet duur te zijn. Bij Jacyjoka zijn al studio’s (voor 2 personen) vanaf € 150 per week te huur. Kijk op: www.jacyjoka.com

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Stena Line, Wales Tourism, Kenia Tourism
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers