Golfreisnieuws nr 123, 10 augustus 2010

In dit nummer aandacht voor:

Ontdek Murcia
Kortingen op binnen- en buitenlandse golfbanen
Golfbobo’s kiezen voor de Algarve
Golfen voor het goede doel

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Ontdek Murcia

Het is altijd interessant de aanbiedingen van de golftouroperators in de gaten te houden. Soms zitten daar aantrekkelijke arrangementen bij. Zo zagen wij in de nieuwsbrief van 3D Golfvakanties een aantal aardige aanbiedingen in de regio Murcia.

Lees verder

Kortingen op binnen- en buitenlandse golfbanen

De LoyalTee Club is sinds 2004 een van de grootste online golfclubs van Nederland. Meer dan 28.000 LoyalTee leden profiteren van grote kortingen op golfbanen in binnen- en buitenland. Daarnaast biedt de LoyalTee Club korting op lessen en arrangementen, in de online golfshop en de online wijnwinkel van de Magnolia’s restaurants. Ook worden er meer dan 30 wedstrijden per jaar georganiseerd in de LoyalTee Tour.

Lees verder

Golfbobo’s kiezen voor de Algarve

In de Algarve, een van de bekendste golfbestemmingen in Europa, wordt eind 2010 het jaarlijkse 'PGA’s of Europe congres' en de 'International Team Championship(ITC)' 2010 gehouden. Van 26 november tot en met 1 december vindt het grootse golfcongres plaats in het 5-sterren hotel Tivoli Victoria. Het Championship ITC wordt op de nabij gelegen wedstrijdgolfbanen van Vale do Lobo gehouden.

Lees verder

Golfen voor het goede doel

Woensdag 29 september organiseert Stichting Play4kids een golfdag op de banen van Crayestein Golf in Dordrecht. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het project Youth and Family Centre in Kampala (Uganda).

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: 3D Golfvakanties, BurgGolf, Vale do Lobo PGAE, Stichting Playing4kids
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers